• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2018

17:33

DA LI ĆE PAVKOV BITI U PRVOJ POSTAVI PROTIV NAPOLIJA? Evo šta kaže agent napadača Crvene zvezde!

Crvena zvezda

DA LI ĆE PAVKOV BITI U PRVOJ POSTAVI PROTIV NAPOLIJA? Evo šta kaže agent napadača Crvene zvezde!

Podeli vest

Milan Pavkov doneo je Crvenoj zvezdi pobedu protiv Liverpula (2:0), pa se navijači srpskog šampiona danima mole Bogu da se nađe u prvoj postavi na utakmici sa Napolijem (sreda, 21.00) u 5. kolu Lige šampiona

 

Bilo je pitanje da li će zbog povrede putovati u Napulj, ali se našao među putnica, dok veliki broj propuštenih  treninga prethodnih dana zbog povrede, predstavljaju veliki problem. 

Možda Pavkov pređe u Napoli
 

Milan Pavkov privukao je pažnju brojnih klubova, među njima je i Milan.
- Ne postoji ništa konkretno u Milanovom interesovanju, ali on bi svakako voleo da nosi dres jednog važnog kluba kao što je Milan ili možda Napoli, znam da je njima potreban napadač - rekao je Mićović.

Šanse da zaigra su velike što potvrđuju izjave Sergeja Mićovića za Radio Marte, koji je predstavljen kao agent napadača crveno-belih.

- Moje procene su 30 do 35 odsto, doktor je dao dozvolu, ali je prilično malo trenirao sa ekipom. Ponekad je bolje ne forsirati u ovakvim trenucima, ali ko ne bi želeo da igra ovakav meč? Mislim da će igrati u drugom poluvremenu, ne od početka. Nisam se čuo sa njim, pričali oko otvaranja njegovog Instagram profila, ali on bi sigurno bio srećan da zaigra u jednoj ovako važnoj utakmici, pred fantastičnim igračima Napolija - rekao je Mićović.

Vladan Milojević imaće težak posao jer ima problema sa povređenim igračima.

- Njegova povreda je definitivno loša vest za Crvenu zvezdu, takođe i Boaći nije tu, tako da nije prijatna situacija. Svi znaju kvalitet italijanskog tima, ali moramo da pokušamo da ne izgubimo. Za 90 minuta igre svašta može da se dogodi.

PAVKOV I JOVANČIĆ U AVIONU ZA NAPULJ! Milojević uvrstio i Joveljića u konkurenciju za meč u Italiji


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Red Devils85

pre 5 godina

Ma ne neka udje kad primio dva komada!Od pocetka mora,jer svaki korner,prekid,on je opasan.Od kada sam govorio i drugarima i svima da je Pavkov igracina,pravi centarfor klasican,a Miloju igrali pre njega Milic,Stojiljkovic,pa i maleni Ben.Koliko covek tvrdoglav ili nevidi,ispade da mi navijaci bolje procenimo.Isti slucaj Jovancic,odavno trebo biti starter,jos me cudi sta se desava sa Melegom?Sutra ostro ,Gobelja,Babic,vezni udrite,dobite kartone,nije bitno,ali ne igrajte fino sa njima to neide.Napred junaciiii!!!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija