Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Stanić

27.11.2018

19:58

ZVEZDA SE NIKADA NIKOGA NIJE PLAŠILA! Milojević Napolitancima: Nemojte da zaboravite šta se desilo 1991. godine u Bariju!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE NIKADA NIKOGA NIJE PLAŠILA! Milojević Napolitancima: Nemojte da zaboravite šta se desilo 1991. godine u Bariju!

Podeli vest

Imaće trener Crvene zvezde Vladan Milojević problema prilikom sastava tima za duel sa Napolijem (sreda, 21.00, RTS 1), ali ima plan za meč sa Napolitancima, kojima je poručio da se crveno-beli nikoga ne plaše

 

Povrede kroje tim Zvezde, ali trener srpskog šampiona najavljuje iznenađenje.

Imamo nekih kadrovskih problema. Pojedini igrači posle meča sa Liverpulom nisu igrali zbog povreda. Što se Pavkova tiče, on je tu sa nama, a pred sam meč donećemo odluku hoće li igrati. Isto važi i za Jovančića. Neka to bude naše malo iznenađenje. Kad bih vam sve otkrio, ne bismo morali ni da igramo utakmicu u sredu. Imamo plan za ovaj meč i videćete ga u sredu. Voleo bih da imam sve igrače na raspolaganju, ali verujem da će oni koji će igrati dati sve od sebe. Fudbal nije individualni sport i koga nema, bez njega se može i mora- kazao je Vladan Milojević.

Milojević je poručio Italijanima da se nikoga ne plaše i podsetio je domaćine šta se desilo u Beriju 1991. godine.

Zvezda pripada Ligi šampiona

Igračima sam samo rekao da igraju za Zvezdu, jedan ogroman klub, najveći na Balkanu. Zvezda po tradiciji i istoriji pripada Ligi šampiona
Vladan Milojević, trener Zvezde

- Svaku utakmicu pripremamo na isti način. I one u domaćem prvenstvu i ove u Ligi šampiona. Nemamo mi čega da se plašimo. Ovo je veoma lepa godina za moj klub. Nemojte da zaboravite šta se 1991. godine desilo 260 kilometara odavde, u gradu koji se zove Bari. Dakle, niko se u ovom klubu nikad nikoga nije plašio. Naravno, smatram da mogu mnogo da naučim od kolege Karla Anćelotija, ali to ne znači da ga se plašim. Napoli je fantastičan tim, bori se za skudeto i čast je igrati protiv takvog tima. Ali straha nema. Vrlo je moguće da su nas rivali gledali drugačijim očima, jer ne dolazimo iz fudbalski atraktivne zemlje. Ali dolazimo iz ponosne zemlje.

Prisetio se Vladan Milojević reči Karla Anćelotija o Zvezdi nakon žreba.

- Gospodin Karlo Anćeloti, jedan od najboljih trenera u Evropi, je rekao za nas da smo fascinantni autsajderi i time nas je savršeno opisao. Kad smo se plasirali u Ligu šampiona znali smo da će biti preteško. U mom timu su samo dvojica ili trojica igrača koji imaju iskustvo igranja u Ligi šampiona. Svi naši protivnici u grupi su pravljeni da osvoje Ligu šampiona i ko god od njih da prođe dalje, biće favorit za trofej. Što se nas tiče, mi smo posle svake utakmice u Ligi šampiona sve bolji i ovo je za nas veliko iskustvo.

Dobro su crveno-beli proučili rivala, ali pre svega misle na sebe.

- Na ovakvom nivou takmičenja, teško može da bude nekih većih iznenađenja. Napoli ima svoj stil igre, sačuvali su dobar deo igrača iz prošle sezone, bore se za skudeto, znamo sve o njima. Mi pre svega vodimo računa o sebi i potrudićemo se da odigramo što bolje možemo.

Otkrio je trener Zvezde šta je rekao igračima pred pretposlednju utakmici u Ligi šampiona.

- Nama je svaka utakmica važna. Situacija je takva da igramo protiv fantastičnog rivala. Razlika je samo u tome što ćemo prvi put na gostovanju imati podršku navijača. To će nam mnogo značiti. Što se motivacije igrača tiče, ne opterećujemo se mogućnošću da prođemo dalje. Igračima sam samo rekao da igraju za Zvezdu, jedan ogroman klub, najveći na Balkanu. Zvezda po tradiciji i istoriji pripada Ligi šampiona. Naravno, mi smo sportisti, a sportistima niko ne može da oduzme pravo da se nadaju i sanjaju uspeh. Veoma je važno da verujete u ono što radite, a ja itekako verujem u svoj tim i sebe.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan

pre 5 godina

Ali ima jos jedan klub na Balkanu ,koji ako nije veci nije ni manji od CZ. To je onaj cuveni klub sto je uz Honved harao po Evropi i 1955 godine iako nije bio sampion YU, imao je cast da otvori KS, i uz malo srece mogaso je da bude i pobjednik tog takmicenja posto je rasturio Real iz Madrid pobedivsi ga sa 3:0 a bezbroj idealni snasi su crno beli propustili na toj utakmici. I drugo ovaj isti klub je u Briselu 1966 u finalu KS.razvalio po sansama kraljevski klub Real ,sto je i slavni S.Bernabeu cuveni Realov predsednik priznao neposredno posle utakmice.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija