• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2018

09:11

DŽAJIĆ STREPI PRED MEČ SA NAPOLIJEM: Najviše me plaše povrede, remi bi bio dobar za Zvezdu!

Crvena zvezda

DŽAJIĆ STREPI PRED MEČ SA NAPOLIJEM: Najviše me plaše povrede, remi bi bio dobar za Zvezdu!

Podeli vest

Dragan Džajić ne sumnja da Crvena zvezde ima kvalitet, ali se plaši kadrovskih problema pred utakmicu sa Napolijem (sreda, 21.00, RTS1) u 5. kolu Lige šampiona


- Vredi pokušati i napraviti pozitivan rezultat u Napulju, to podrazumeva sve osim poraza. Nerešeno bi dobro bilo za Zvezdu. Objektivno, naša ekipa ima velike kadrovske probleme, to me i plaši najviše. Od one utakmice protiv Liverpula izostaće nekolicina fudbalera, pojedinci nisu igrali, niti su trenirali, ali to je već pitanje za trenera Vladan Milojevića - rekao je Džajić za Žurnal.

Dugogodišni funkcioner Zvezde nije spreman da prognozira rezultat Napulju.

- Ne spadam u grupi prognozera, ali vredi zapeti kako bi se ostavio što znažniji utisak. Zvezda ima kvalitet što je pokazala u prethodnom meču pred 50.000 navijača. Sjajna atmosfera čeka nas u Napulju, to je dodatna inspiracija za svakog igrača, trenera..Igraćemo protiv jedne od najboljih italijanskih ekipa, na Apeninima je uvek inspiracija na najvišem nivou. Naš klub je znao za blistave trenutke u zemlji gde je fudbal više od same igre tako da nema razloga da svi u Srbiji, pa i šire, ne veruju u dobro izdanje na jugu Italije - zaključio je Džajić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrgud1

pre 5 godina

Kada je pred meč sa PSG-om "strepio" Cvetković-pala je šestica!Je li to Terza hoće opet nešto da uplati,da "smanji" dug Zvezde?Ili je već uplatio a dug nulirao!!!???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija