• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2018

19:31 >> 22:56

(VIDEO) ZVEZDA PALA I ISPALA! Crveno-beli izgubili u Napulju i ostali bez šansi da prođu dalje

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PALA I ISPALA! Crveno-beli izgubili u Napulju i ostali bez šansi da prođu dalje

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Napolija u Napulju u 5. kolu grupe Lige šampiona i samim tim su ostali bez šansi da se plasiraju u nokaut fazu takmičenja - 3:1

Ostala je Zvezdi nada da može da se domogne trećeg mesta i selidbe u Ligu Evrope, ali će morati da pobedi PSŽ na "Marakani" i da se nada da će Napoli savladati Liverpul na "Enfildu".

Crveno-beli se nisu obrukali u Napulju, mada su u prvom poluvremenu naivno primili dva gola, koja su odlučila utakmicu. Najpre je u 11. minutu Hamšik ostao potpuno sam na petercu posle kornera i lako pogodio za 1:0, a potpuno sam ostao je i Mertens posle odlične akcije domaćih u 34. minutu, kada je povisio na 2:0 i rešio utakmicu.

Belgijanac je u 52. minutu povisio na 3:0, kada je pobegao Degeneku i lako savladao Borjana, ali je čast Crvene zvezde spasao Ben golom u 57. minutu, posle majstorske asistencije Marka Marina.

Posle toga je ritam opao, Zvezda kao da je presekla Napolitance, igrala je potpuno ravnopravno do kraja meča, međutim, nije imala snage za nešto više, da zapreti Italijanima i da unese neizvesnost u finiš meča.

U drugoj utakmici u grupi PSŽ je na "Parku prinčeva" pobedio Liverpul sa 2:1.

NAPOLI - CRVENA ZVEZDA 3:1 (2:0)

Strelci: Hamšik u 11. i Mertens u 34. i 52. minutu za Zvezdu, a Ben u 57. za Crvenu zvezdu.

Stadion: "San Paolo". Sudija: Hezus Hil Manzano (Španija).

NAPOLI: Ospina, Maksimović, Albiol (od 46. Hisaj), Kulibali, Mario Rui, Alan, Hamšik, Fabijan, Kaljehon (od 86. Rog), Insinje (od 77. Zjelinski), Mertens.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Babić, Degenek, Rodić, Krstičić, Simić (od 77. Ebisilio), Marin, Srnić (od 64. Jovančić), Ben, Stojiljković (od 46. Joveljić).

UŽIVO:

KRAJ!

92'. Pokušaj Marina iz voleja posle dugog pasa Ebisilija, ipak Ospina je na mestu.

Igraće se tri minuta sudijske nadoknade.

85'. EBISILIO! Kakav udarac Holanđanina! Sa 25 metara je raspalio, Ospina je jedva odbranio.

79'. Borjan ponovo siguran! Uhvatio je živu loptu posle topovskog udarca Fabijana.

77'. Ide i Ebisilio u igru, umesto Simića.

73'. Udarac Hisaja sa 18 metara, metar preko gola.

69'. Jedan duži napad Zvezde, završio ga je Jovančić udarcem sa 18 metara - daleko od gola.

67'. Opasna kontra Zvezde preko Simića, na kraju je iznudio korner.

64'. Jovančić ide na teren umesto Srnića.

63'. Na Zvezdinu sreću, Mario Rui ima baš loše veče, nebrojeno napada Napolija je upropastio. I samo neka nastavi...

57'. GOL! Evo pogotka za Zvezdu! Ponovo je Marko Marin sve uradio, kroz četvoricu igrača Napolija je uspeo da proturi loptu do Bena, koji je matirao Ospinu za 3:1.

55'. Opasno! Rodić je ispred Insinjea na petercu izbacio loptu u polje.

54'. Joveljić u prvoj akciji, ali mu je Kulibali odneo loptu u duelu.

52'. GOL! Dris Mertens je dobio dugu loptu, u prijemu je pobegao Degeneku i rutinski je postigao novi gol za Napoli - 3:0.

49'. Odlična reakcija Gobeljića, ispred Mertensa je na petercu skrenuo loptu u korner.

- Na teren će Dejan Joveljić! Ulazi umesto Nikole Stojiljkovića.

Kraj prvog poluvremena.

- Liverpul je smanjio na 2:1 golom Milnera iz penala.

42'. Pokušao je Mertens volejem sa 18 metara, lopta je otišla preko gola.

39'. ŠANSA! Mnogo sreće za Zvezdu ponovo... Odbila se lopta do Kaljehona na petercu, ali je Rodić izblokirao njegov udarac u poslednjem trenutku.

- Vodi i PSŽ protiv Liverpula 2:0, strelac je Nejmar.

34'. GOL! Vodi Napoli 2:0, strelac je Dris Mertens! Napoli je u dva poteza izbacio odbranu Zvezde, Belgijanac je ostao potpuno sam ispred Borjana i nije mu bio problem da pogodi mrežu.

30'. Projektil Ruiza sa 20 metara, lopta je preletela gol Zvezde.

28'. VELIKA ŠANSA za Napoli! Krupnu grešku je napravio Rodić, sevnula je kontra, centaršut na peterac gde je skočio Kulibali, ali je Borjan ponovo sjajan.

27'. Period igre kada je Zvezda potpuno ravnopravna na terenu sa Napolijem.

22'. ŠANSAAA! Velika prilika za Veljka Simića posle fenomenalne asistencije Marka Marina, ali je golman Ospina odbranio udarac sa 12-13 metara.

19'. Evo i prvog udarca Crvene zvezde! Slavoljub Srnić je oprobao šut sa 20 metara, nije bilo baš blizu...

18'. Degenek sjajno zaustavlja Mertensa na ivici šesnaesterca.

- Poveo je i PSŽ protiv Liverpula sa 1:0.

13'. Mnogo sreće za Zvezdu! Mertens je "spojio" sa golom Insinjea, koji je izlazio sam na Borjana, ali mu je lopta zapela za nogu, izgubio je korak i onda su ga defanzivci Zvezde stigli i sprečili udarac.

13'. Nastavlja se veliki pritisak Italijana. Sada je Insinje probao sa ivice šesnaesterca, lopta je prošla zamalo pored gola.

11'. GOL! Vodi Napoli! Marek Hamšik je sa peterca, posle kornera, matirao Borjana! Loptu mu je sa prve stative prosledio Nikola Maksimović.

10'. Totalna ofanziva Napolija od starta, u poslednjem napadu su svi igrači, osim golmana naravno, bili na polovini Zvezde.

8'. Insinje je zapretio, ušao je u šesnaesterac i gađao dalji ugao, ipak nedovoljno snažno, Borjan je lako uhvatio loptu.

6'. BORJAN! Kolosalna šansa za Napoli, Mertens je sa peterca probao petom da savlada golmana Zvezde, ali on je sjajno reagovao i sačuvao mrežu!

3'. Zvezda prva napada! Kombinacija Bena i Stojiljkovića, ali golman Napolija izleće sa gola i odnosi loptu. Sudario se Ospina sa Stojiljkovićem i žali se na povredu.

KREĆEMO!

- U Napulju sa "delijama" je i nekadašnji NBA košarkaš Darko Miličić.

 

 

- Igrači Zvezde su izašli na zagrevanje praćeni blagim zvižducima.

Foto: informer

- Milojević je izveo tim bez dva klasična zadnja vezna, uz Krstičića na terenu je Simić!

- Izašao je sastav Napolija, u prvoj postavi je Nikola Maksimović, bivši igrač Zvezde i reprezentacije Srbije!

- Evo kako je šanse Zvezda u prolaz dalje video karikaturista portala "Blič riport".

- Zvezdu će u Napulju bodriti i njeni bivši igrači Boško Janković, Dušan Basta, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković...

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Red Devils85

pre 5 godina

U Surdulici krave pasu,cinimi se moje da su.Neko igra u Surdulici a neko sa elitom?Komsija mali,tesko ti u glavi,boli,boli,potrajace jos dugo.

ZAGOR

pre 5 godina

Simic i Stoiljkovic nisu trebali igrati bilo je boljih na raspolaganju.Sve u svemu nije lose a realno nisam ni ocekivao vise a bili su nekompletni.

dragan12

pre 5 godina

Zveda jos nije ispala ,ako pobedi psz a liverpul izgubi ide dalje.Naravno da je to p[rosto nemoguce ,ali vasi polupismeni novinari bi barem to trebalo znati.

Miki

pre 5 godina

Ispušili ste kurac vi srpske fekalije i fukare!Jebem vam mater mrtvu u usta kao i onom krivozubom pederu Vučičeviću!!! ZA DOM SPREMNI!!!

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija