• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2018

11:45

ZVEZDA JE AUTSAJDER, ALI MOŽE DA POMRSI RAČUNE FAVORITIMA! Mrkela: Ako se ukaže prilika, iskoristićemo je!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE AUTSAJDER, ALI MOŽE DA POMRSI RAČUNE FAVORITIMA! Mrkela: Ako se ukaže prilika, iskoristićemo je!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela veruje da crveno-beli mogu do dobrog rezultata protiv Napolija (sreda, 21.00, RTS 1) u Ligi šampiona, jer je tim sa "Marakane" već pokazao da ume da pomrsi računicu jačima


- Napoli je izvanredna ekipa, mi smo u celoj ovoj grupi i dalje autsajderi, ali autsajderi koji mogu da pomrse račune favoritima. To smo pokazali u prošloj utakmici, kada sam se ukazala prilika mi smo je iskoristili i ako nam se u sredu ukaže prilika, verujem da ćemo je iskoristiti - rekao je Mrkela na treningu Zvezde za B92 uoči meča sa Napolijem.

U prvom kolu Lige šampiona, duel između ova dva tima u Beogradu završen je 0:0. Nakon toga, Zvezda je poražena od Pari Sen Žermena (6:1), potom od Liverpula na Enfildu od 4:0. Nakon toga, usledilo je iznenađenje i trijumf na "Marakani" protiv ekipe Jirgena Klopa od 2:0. 

- Prilika će biti u nekom našem kompletnom odnosu, u našoj disciplini i odvažnosti da se suprotstavimo jednoj jako dobroj ekipi. Mislim da će nam biti potrebno i malo sreće, ali verujem u one igrače koji će istrčati na teren i da možemo da odigramo jednu dobru utakmicu.

Veruje da su igrači poneli iskustvo iz prethodnih mečeva u Ligi šampiona.

- Verujem da su igrači stekli iskustvo. Naravno da ne očekujem da doživimo neki veliki poraz, ali očekujem da svaki igrač istrči na teren odvažno i da pokaže svoj kvaliet - jasan je Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija