• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2018

12:38

ITALIJANI OTPISALI ZVEZDU! Evo šta pišu o meču u Napulju, "bombarderu" Pavkovu, a pominju i Đokovića!

Crvena zvezda

ITALIJANI OTPISALI ZVEZDU! Evo šta pišu o meču u Napulju, "bombarderu" Pavkovu, a pominju i Đokovića!

Podeli vest

Lokalni mediji u Napulju, kao i Italiji, dali su ogroman prostor utakmici Napolija i Crvene zvezde u Ligi šampiona koja se igra u sredu od 21.00 (RTS 1)


Tako "Il Matino" ima poseban specijal o meču na San Paolu, analizira se svaki detalj i duel, a posebno su im zanimljivi sudari trenera Karla Anhelotija sa Zvezdom.

"Nezaboravni momenti", naslov je teksta u kome se opisuju mečevi Anćelotija sa crveno-belima, kao igrač 1988. i kao trener 2006. godine (Milan te sezone postao prvak Evrope) i ove jeseni.

Pažnju su dobili i navijači Crvene zvezde, koji su u dobrim odnosima sa Napolijem, a domaćin ih očekuje oko 2.500. Mada, ne daju Zvezdi mnogi šansi za trijumf. 


Ističe se i napadač Zvezde Milan Pavkov, koga oslovljavaju kao "Bombarder", a pored je i tekst o Novaku Ðokoviću kao deklarisnom simpatizeru aktuelnog prvaka Srbije.

Sličnu pažnju, takođe na osam strana u "specijalu", posvetio je ugledni "Korijere delo Sport". Tako je istaknut naslov i reči trenera Anćelotija "Ako ne prodajemo...".

Izdanje za jug Italije posvetio je najviše prostora meču Napolija i Crvene zvezde u Ligi šampiona. Na naslovnoj strani je Karlo Anćeloti koji kaže da postoji opcija da Napoli ne prođe u narednu rundu elitnog takmičenja, ali da to neće biti tuga za klub. Tu je i tekst pod naslovom "Operacija kacima" koja govori o taktici i kombinatorici italijanskog trenera za utakmicu.

 

 


Dosta manje prostora dao je najtiražniji list na Apeninima Gazeta delo sport sa samo dve strane, takođe sa akcentom na Anćelotija. 

 

 

"Gazeta" najavljuje da će srpski klub igrati u formaciji 4-4-2 sa Benom i Stojiljkovićem u špicu, dok je "Korijere" pogodio Milojevićevu omiljenu 4-2-3-1 postavu, najavivši Simića na centralnom veznom i Bena u špicu.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat na stadionu "San Paolo".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija