• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S./Beta

29.11.2018

09:32

VIDIMO SE I DOGODINE U LIGI ŠAMPIONA! Borjan gleda napred posle poraza od Napolija

Crvena zvezda

VIDIMO SE I DOGODINE U LIGI ŠAMPIONA! Borjan gleda napred posle poraza od Napolija

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da su njegovu ekipu koštale greške u utakmici protiv Napolija u Ligi šampiona (3:1) i da će crveno-beli u poslednjoj utakmici dati sve od sebe se plasiraju u Ligu Evropa

- Koštale su nas naše greške, primili smo tri gola ali idemo dalje. Generalno smo igrali super, treba da nastavimo i da sledeće godine probamo da igramo sa više iskustva i da probamo nešto da napravimo u Ligi šampiona - rekao je Borjan posle utakmice.

Zvezda je u Napulju izgubila sa 3:1 i poslednja je u grupi sa četiri boda.

- Mnogo standardnih igrača nam je falilo ali mi smo tim, borili smo se, dali smo sve od sebe. Čestitam momcima na borbenosti, odigrali su dobro meč, ali izgubili smo. Treba da podignemo glavu i da se okrenemo našem prvenstvu, da uzmemo duplu krunu i da sledeće godine opet izborimo Ligu šampiona - naveo je golman crveno-belih. 

Zvezda u poslednjem kolu igra protiv Pariz Sen Žermena, 11. decembra u Beogradu i uz druge rezultate, mogla bi da zauzme treće mesto i plasira se u Ligu Evropa. 

- Još smo u igri za Ligu Evropa, ima šanse. Igramo protiv jakog protivnika, daćemo sve od sebe, nikad se ne zna, možda i prođemo, zavisi od rezultata. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima tako možemo da iznenadimo Pariz Sen Žermen. Mi smo neiskusna ekipa, momci treba da budu ponosni što smo dogurali dovde. Niko nije očekivao da ćemo da osvojimo četiri boda u grupi, ali uspeli smo. Imamo još jednu utakmicu i nikad se ne zna - rekao je on. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

IMATE KVALITET ALI NEMATE ISKUSTVA. FALI VAM I MALO HRABROSTI. IGRALI STE PRVO POLUVREME A NAROČITO POSLE PRIMLJENOG GOLA, KAO MALI JOVELJA KAD JE UŠAO U IGRU. NESIGURNO I BOJAŽLJIVO. TREBALO JE DA PRIMITE I TREĆI DA BI SE RASTERETILI I OSLOBODILI. TO JE VEĆ LIČILO NA NEŠTO. MILOJEVIĆU SVAKA ČAST. POTEZ SA MALIM JOVELJOM JE PUN POGODAK. IMAĆE ZVEZDA PRAVOG I UBOJITOG NAPADAČA IZ SVOJIH REDOVA.

maxi

pre 5 godina

nema se što zamjeriti poraz nije bitan.bitno je da su se momci borili nisu padali nisu zadržavali i glumatali po terenu igrali su kako se i igra o ligi prvaka.ako ovaj tim ostane praviće oni još bolje rezultate.vidite neke ekipekoje su zvezdin šešir da nisu boda osvojiliu grupi.realno ova je grupa za četvrtog najteža u ligi i zvezda ima u svojim nogama prolaz u ligu evrope bravo za momke itrenera.

AS

pre 5 godina

NIŠTA IM NIJE ZAMERENO. TO JE EKIPA ZA PONOS. SA OVIH 4 BODA U MNOGIM GRUPAMA BI BILI NA TREĆEM MESTU. VERUJEM DA MOŽEMO DA POBEDIMO PSŽ I AKO NAPOLI DOBIJE LIVERPUL ETO NAS NA PROLEĆE U LIGI EVROPE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija