• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

30.11.2018

07:15

"MARAKANA" RUŠI PSŽ ZA PROLEĆE U EVROPI! Zvezda eliminisana iz Lige šampiona, ali razloga za borbu još ima

Crvena zvezda

"MARAKANA" RUŠI PSŽ ZA PROLEĆE U EVROPI! Zvezda eliminisana iz Lige šampiona, ali razloga za borbu još ima

Podeli vest

Pao je Liverpul, pašće i Pariz Sen Žermen na "Marakani", poručuju iz Crvene zvezde! Prvak Srbije posle poraza od Napolija u gostima (3:1) ostao je bez šansi da prođe u osminu finala Lige šampiona, ali i dalje može do trećeg mesta u grupi, koje vodi u Ligu Evrope

Doduše, scenario je teško ostvariv, pošto je Zvezdi u poslednjem kolu potrebna pobeda nad Pariz Sen Žermenom u Beogradu, ali i poraz Liverpula od Napolija na "Enfild roudu".

Uz "delije" sve moguće

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona na programu je 11. decembra, a defanzivac crveno-belih Miloš Degenek poručuje da ekipa ide na pobedu protiv "svetaca".

- Uvek ima motiva i na svakoj utakmici idemo po pobedu. Svaki meč je težak, pa će tako biti i protiv Pariz Sen Žermena. Oni će igrati za nokaut fazu Lige šampiona, a mi da budemo treći u grupi. Motiv je da pobedimo na našem terenu - kaže reprezentativac Australije.

Ponoviti Liverpul

Potrebno je da protiv PSŽ-a primenimo šablon sa utakmice s Liverpulom, da budemo puni samopouzdanja
Zvezdan Terzić

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić smatra da će puna "Marakana" dati vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića. 

- Crvena zvezda je potpuno drugi tim kad igramo na našem stadionu i pred našom publikom, što se više puta dokazalo. Potrebno je da protiv PSŽ-a primenimo šablon sa utakmice s Liverpulom, da budemo puni samopouzdanja. Fenomenalnu podršku smo imali i u Napulju, naši navijači su nas bodrili na spektakularan način, a verujem da će i protiv Parižana biti fantastični. Pokazali smo da ova Zvezda ima ozbiljan potencijal i budućnost - kaže Terzić.

Zvezda najbolji poslednjeplasirani tim

Da je Crvena zvezda učesnik "grupe smrti" govori i to što je najbolji poslednjeplasirani tim u svim grupama ovogodišnje Lige šampiona. Srpski predstavnik ima četiri boda, koliko još samo ima CSKA iz Moskve, koji je četvrti u grupi G, gde su još Viktorija Plzen, Real Madrid i Roma. U grupi D Galatasaraj na trećem mestu ima četiri boda, baš kao i Benfika u grupi E.

Crveno-beli su u Napulju drastično popravili utisak u odnosu na gostovanja PSŽ-u (6:1) i Liverpulu (4:0), gde su gubili ubedljivo. Meč protiv Napolija mogao je da ode i u drugom pravcu, a generalni direktor srpskog šampiona ističe da je Zvezda loše ušla u utakmicu i da je to bio razlog poraza.

- Možda se na početku nismo snašli sa onako brzom i izvanrednom igrom Napolija, kao da igrači nisu verovali u sebe. U drugom poluvremenu pokazali smo se u potpuno drugačijem svetlu, posebno u poslednjih pola sata. Pokazali smo još jednom da možemo da igramo protiv najboljih, a Marko Marin da može da igra u svakom timu Evrope. Ostaje žal što nismo ušli od početka sa više samopouzdanja jer smo u nastavku pokazali da znamo da igramo - poručuje funkcioner Zvezde.

Pomoć prijatelja

Crveno-belima je potrebna i pomoć prijatelja, a to je u ovom slučaju Napoli. Italijani moraju da pobede Liverpul na "Enfildu", a imaće motiv jer bi tako obezbedili prvo mesto u grupi. Napoli je na svom terenu pobedio "redse", a Karlo Anćeloti veruje da mogu to da urade i na Ostrvu.

- Znamo da imamo prednost nad Liverpulom i Pariz Sen Žermenom i moramo to da iskoristimo u poslednjih 90 minuta. Ne smemo da kalkulišemo, a već smo pokazali da možemo da pobedimo Liverpul. U Englesku idemo po pobedu, a Parižanima neće biti lako u Beogradu. Zvezda ima dobar tim i nadam se da će nam pomoći da budemo prvi u grupi - zaključuje trener Napolija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kurton

pre 5 godina

Hahahahahahahahahahaha i hahahahahahahahahahaha

Ziko Pop

pre 5 godina

Ako Zvezda pobedi,i to isto uradi Liverpul,kakav je rasplet i redosled i grupi ?

AS

pre 5 godina

U TOM SLUČAJU LIVERPUL I NAPOLI NASTAVLJAJU LŠ, PSŽ IDE U LIGU EVROPE, A ZVEZDA ISPADA ALI ZA POBEDU DOBIJA 2,7 MILIONA EVRA.

miladin

pre 5 godina

U svakom slučaju borba! Nema predaje do zadnjeg minuta. U pitanju je ne samo Zvezda, već i ugled srpskog fudbala

Darko

pre 5 godina

Hahahahahahahaahaaaa.... odavno nesto smesnije ne procitah hahahahahaa....... primit cete pet komada bre....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija