• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2018

21:01

PARIŽANI, ČUVAJTE SE, JOVELJIĆ NAMEŠTA NIŠANSKE SPRAVE: Hoću da dam gol PSŽ-u!

Crvena zvezda

PARIŽANI, ČUVAJTE SE, JOVELJIĆ NAMEŠTA NIŠANSKE SPRAVE: Hoću da dam gol PSŽ-u!

Podeli vest

Dejan Joveljić je na početku drugog poluvremena meča sa Napolijem (3:1) zamenio Nikolu Stojiljkovića i do kraja susreta predvodio napad Crvene zvezde

Italijani jesu slavili sa 3:1, ali će mladi fudbaler sigurno dugo pamtiti 28. novembar 2018.

- Ulazak u igru na stadionu "San Paolo“ predstavljao je veoma emotivan trenutak. Dobio sam šansu da igram u najvećem mogućem takmičenju, protiv nekih od najboljih igrača sveta i to u dresu voljenog kluba, u kojem sam gradio fudbalski put od petlića. Ukazana prilika velika je čast i obaveza, a moje je da nastavim da se trudim i radim kako bih i ubuduće dobijao minute u Ligi šampiona – rekao je Joveljić.

Joveljić je spisku takmičenja u kojem je nosio dres Zvezde dopisao i najelitnije. Debitantski meč, ipak, nije doneo mladom centarforu pogodak i na petom frontu.

- Nisam igrao samo Ligu Evrope, ali se nadam da i neću nikad. Motiv da se i u elitnom takmičenju upišem u listu strelaca je ogroman, ostaje mi prilika da to učinim protiv Pari Sen Žermena. Uspeo sam da zatresem mrežu Francuza, ali u omladinskoj konkurenciji, neće biti lako učiniti isto u prvom timu. Nije nemoguće, ali i da se ne dogodi u decembru - ima vremena.

Neustrašiva igra, samopouzdanje i doza sportske drskosti koja je oduševila sve Zvezdine pristalice, potvrdila je zrelost strelca 12 pogodaka u četiri takmičenja za najveća fudbalska iskušenja.

- Nisam imao strah, nije bilo razloga. Svestan sam da svako ko uđe u igru mora da pruži maksimum i tako sam se ponašao. Kad mi je saopštena odluka da ću biti sa prvim timom, nisam znao da li ću uopšte biti u protokolu jer nas je 20 putovalo, ali sam pretpostavljao da ću makar biti na klupi. Iznenadio sam se što sam prilično rano dobio šansu, drago mi je zbog značajne minutaže. Zahvaljujem se šefu i stručnom štabu što su mi ukazali priliku, usrećili su mene ali i sve zvezdaše koji su se iskreno obradovali zbog mog debija i uputili mi sijaset čestitki.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija