• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2018

20:03

(VIDEO) ZVEZDI DOVOLJNO PET MINUTA DA SAVLADA VOŽDOVAC! Ebisilio i Ben slomili "zmajeve" za titulu jesenjeg šampiona

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDI DOVOLJNO PET MINUTA DA SAVLADA VOŽDOVAC! Ebisilio i Ben slomili "zmajeve" za titulu jesenjeg šampiona

Podeli vest

Golovima Lorenca Ebisilija u 28. i El Fardu Bena u 33. minutu, Crvena zvezda je savladala Voždovac 2:0 u malom gradskom derbiju kojim je okončano 18. kolo Superlige Srbije

Bila je ovo utakmica koja spada u red rutinskih iz ugla fudbalera Crvene zvezde. Šampionski sastav trenera Vladana Milojevića nije briljirao i po svaku cenu želeo da zatrpa mrežu gostiju sa Voždovca, ali je bez trzavica uspeo da dođe do tri boda.

Posle nekoliko solidnih prilika u uvodnih pola sata, koje su počele bombom Krstičića i zicerom Pavkova, Ebisilio je iskoristio centaršut Gobeljića i doveo crveno-bele u vođstvo.

Na talasima vođstva kojim je načet raspoloženi golman "zmajeva" Ilić, El Fardu Ben je realizovao aistenciju Pavkova i doneo Zvezdi vođstvo i rezultat sa kojim se i otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu nije viđeno mnogo prilika. Gosti su imali nekoliko šansi. Mihajlov u finišu prvog i Stuparević polovinom drugo poluvremena su imali ozbiljne prilike koje na kraju nisu pretvorene u golove.

Crveno-beli su sa nova tri boda anulirali prošlonedeljni remi u Nišu i vratili razliku od 13 bodova u odnosu na trećeplasirani Partizan, dok je prednost u odnosu na prvog pratioca Radnički opipljivih devet bodova, pa je poredak stvari na tabeli takav da je Zvezda jesenji šampion.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 2:0 (2:0)

Strelci: Ebislio u 28. i Ben u 33. minutu za Crvenu zvezdu.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Petar Piper.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Jovančić (od 59. Marin), Krstičić - Ben, Ebesilio, Simić (od 60. Čaušić) - Pavkov (od 79. Boaći).

Voždovac: Ilić, Maksimović (od 76. Mašović), Kovačević, Mihajlov, Purtić - Pavlović (od 64. Zličić), Luković, Jovanović (od 64. Duronjić), Stuparević, Ćirković - Milunović.

Kraj

90+3' Gobeljić je prokockao solidnu priliku da donese ubedljiju pobedu svom timu.

90' Napad za Voždovac završen je intervencijom Borjana posle centaršuta Mašovića. U narednom napadu Marin je izborio korner za Zvezdu.

87' Dobar napad Crvene zvezde završen je signaliziranjem nepostojećeg osfajda Boaćija.

79' Bliži se finiš meča koji protiče u rutinskom odrađivanju posla od strane Zvezdinih igrača. Aplauz je dobio Ričmond Boaći, koji je zamenio Pavkova.

67' Solidan pokušaj Čaušića završio je preko gola.

65' Dobar pokušaj mladog Stuparevića na pas rezerviste Zličića. Malo je izgubio dah, a i bio je nešto iskosa, pa je Borjan dobro intervenisao.

61' Dobar prizeman centaršut Rodića ka Marinu, ali je Ilić ponovo na mestu. Prethodno je Milojević na teren poslao Marina i Čaušića umesto Jovančića i Simića.

56' Prvi pokušaj za crveno-bele u nastavku imao je Ebisilio, ali je nakon njegovog udarca Ilić sigurno intervenisao.

46' Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme

45' Završeno je dinamično prvo poluvreme na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli su posle nepunih pola sata došli do dva brza gola, mada su i gosti imali šanse. Očekujemo u najmanju ruku ovako uzbudljiv i nastavak duela.

45' Solidan pokušaj Ćirkovića nakon blage konfuzije u odbrani domaćih, Prethodno se okliznuo Jovančić, ali Milunović nije znao da iskoristi kiks Zvezdinog veziste da ozbiljnije ugrozi Borjana.

42' Bio je Ben u solidnoj poziciji da ponovo ugrozi Ilića, ali je bio kratak na centrašut Rodića.

39' Najbolja šansa za Voždovac na meču. Luković je centrirao iz kornera, Mihajlov je šutirao glavom, a Borjan je odlično intervenisao. Isti igrač je pokušao i posle drugog uzastopnog kornera za "zmajeve", ali ovaj put mnogo slabije.

33' GOOL! Zvezda vodi 2:0 golom Bena koji je bio na ivici ofsajda, ali je gol reprezentativca Komorskih ostrva na asistenciju Pavkova bio regularan.

28' GOOL! Crvena zvezda vodi 1:0 golom Ebisilija glavom posle centaršuta Marka Gobeljića sa desne strane. Retki su trenuci kada Holanđanin pogađa mrežu glavom, ali je ovaj put uspeo na taj način da slavlada golmana "zmajeva", koji je prethodno imao nekoliko dobrih intervencija.

26' Kakve šanse za Zvezdu. Prvo je Simić na jedan lob pas pokušao glavom, ali je Ilić odlično intervenisao. Zatim je pokušao i Ben iskosa na pas Ebilisija, ali je Ilić ponovo bio na mestu.

25' Period igre bez većih šansi na obe strane. Simić je bio kratak na jedan jači pas što se iskoristio Ilić i stigao do lopte.

16' Pokušao je Ebisilio iz slobodnog udarca, ali je lopta došla samo do živog zida.

13' Dobra šansa na drugoj strani, ali Borjan je pribrano dočekao pokušaj Stuparevića nakon pasa Lukovića.

12' Šansa za Pavkova koji se našao jedan na jedan sa golmanom Ilićem, koji je istrčao i odlično itervenisao.

Foto: Starsportphoto

 

11' Gosti se oslobađaju i konačno prelaze na Zvezdinu polovinu. Šutirao je Andrija Lukovića sa 30-ak metara pored gola.

6' Nesigurna intervencija golmana Ilića i prvi korner za Zvezdu. Rodićev šut je nakon toga izblokiran, ali crveno-beli imaju novi napad.

5' Stihijski napadi Crvene zvezde. Gosti su povučeni na svoju polovinu pred atacima šampiona Srbije.

2' Bomba Krstičića nije završila iza leđa Ilića. Dobar pokušaj lčevom nogom Zvezdinog veziste otišao je pored gola.

1' Utakmica je počela. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravo i pravda

pre 5 godina

Jel se ova utakmica igra u nekom gradu u Siriji,kao na bojnom polju??? Toliko o primeni skoro usvojenog Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim primedbama. Srpski POLITIČARI jednako je demagozi i večiti prodavci magle

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija