• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2018

12:24

NE PAMTIM KAD SAM POSLEDNJI PUT DAO GOL GLAVOM! Ebisilio: Mogli smo i ubedljivije da slavimo

Crvena zvezda

NE PAMTIM KAD SAM POSLEDNJI PUT DAO GOL GLAVOM! Ebisilio: Mogli smo i ubedljivije da slavimo

Podeli vest

Strelac vodećeg gola u pobedi protiv Voždovca Lorenco Ebisilio izjavio je da ne pamti kada je prethodno zatresao protivničku mrežu glavom, kao u nedelju protiv "zmajeva", ali ističe da je bitno da se igrač snađe u svakoj situaciji

Ebisilio je posle nepunih pola sata iskoristio centaršut Gobeljića i zatresao Ilićevu mrežu glavom, što je neuobičajeno za holandskog vezistu, koji je daleko više prepoznatljiv po udarcima sa distance.

Uvek je lepo zatresti mrežu, svaki pogodak utiče na porast samopouzdanja. Ne pamtim kad sam poslednji put postigao gol glavom, ali bitno je da se igrač snađe u situaciji. U veoma zahtevnom smo periodu, brojni igrači imaju problema sa povrerama, nismo kompletni, ali i dalje obavljamo odličan posao. Nastavili smo sa pobedama, moglo je da bude i 4:0 ili 5:0. Bez potcenjivanja  protivnika, mogli smo i ubedljivije da slavimo, a ne da završimo u 33. minutu. Ipak, važno je da smo napravili novi korak i uvećali razliku u odnosu na večitog rivala - rekao je Ebisilio za sajt Crvene zvezde.

(VIDEO) ZVEZDI DOVOLJNO PET MINUTA DA SAVLADA VOŽDOVAC! Ebisilio i Ben slomili "zmajeve" za titulu jesenjeg šampiona

Letošnje pojačanje srpskog šampiona je navelo da kadrovski problemi kroje sastav crveno-belih.

Dobro je kad igrači ne izgledaju umorno. Možda je igra mogla da bude još malo brža, napravili smo nekoliko sitnih grešaka u drugom poluvremenu, ali sam srećan zbog tri boda i nastavka dobrih rezultata koje beležimo. Najvažnije je da izbegnemo povrede jer se već suočavamo sa kadrovskim problemima. Već u sredu očekuje nas gostovanje Spartaku i neophodno je da se što bolje spremimo za utakmicu u Subotici - rekao je Ebislio.

Crvena zvezda je u nedelju uveče savladala Voždovac sa 2:0 i postala jesenji prvak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija