• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2018

17:17

(VIDEO) JOVANČIĆ OPREZAN I PORED "+13"! Udaljili smo se od večitog rivala, ali ne smemo da se opustimo!

Crvena zvezda

(VIDEO) JOVANČIĆ OPREZAN I PORED "+13"! Udaljili smo se od večitog rivala, ali ne smemo da se opustimo!

Podeli vest

Navijači Crvene zevzde osim sa tri boda, iz meča protiv Voždovca (2:0) mogli su da budu zadovoljni i povratkom nekolicine povređenih igrača


Ričmond Boaći je posle duže pauze upisao takmičarske minute, Milan Pavkov je ponovo predvodio napad šampiona, a povredu je definitivno iza sebe ostavio i Dušan Jovančić.

Po ostvarenju 16. prvenstvene pobede, Zvezdin fudbaler sredine terena imao je sijaset razloga za zadovoljstvo.

- Postigli smo dva pogotka u ranoj fazi utakmice protiv Voždovca i znatno olakšali posao u nastavku. Rival je veoma dobra ekipa, igraju kroz pas, pokazali su ambiciju da se nadigravaju i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja. Okrećemo se narednim obavezama, već u sredu nas očekuje gostovanje Spartaku i novi korak ka cilju – odbrani šampionske krune – istakao je Jovančić.

Nova tri boda, iz perspektive fudbalskog arhitekte, nisu povod za opuštanje.

- Ponovo smo se udaljili od večitog rivala, ali prednost ne sme da nas opusti. Predstoji nam još pregršt utakmica, ali i podela bodova. Potrudićemo se da održimo visok nivo igre i rezultata jer dokle god pobeđujemo nije bitno kakav učinak imaju rivali.

Jovančiću nisu promakli ni sve češći komplimenti na račun njegovih igara.

- Prijaju pohvale, ne ispratim sve komentare, ali mi ih neretko drugari proslede i svi su pozitivni. Drago mi je što zvezdaši cene moj trud, ali i igru celog tima. Potpuno sam se oporavio od povrede, u Napulju sam igrao 30 minuta, protiv Voždovca 60 i zdravstveni problemi sada su prošlost. Nadam se da ćemo već u sredu, u Subotici, nastaviti sa usponom forme – rekao je vezni igrač crveno-belih.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija