• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2018

15:23 >> 17:54

(VIDEO) ZVEZDA PROTUTNJALA SUBOTICOM! Šampion oduvao "plave golubove" za pet minuta!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PROTUTNJALA SUBOTICOM! Šampion oduvao "plave golubove" za pet minuta!

Podeli vest

Svakim novim kolom Crvena zvezda je sve bliža novoj tituli! Srpski prvak je bez problema protutnjao kroz Suboticu i za samo pet minuta ugasio sve nade Spartaka da može da napravi iznenađenje u 19. kolu Superlige - 3:1

Zvezda je meč rešila u finišu prvog poluvremena, kada je golovima Gobeljića u 36. i Bena iz penala u 41. minutu došla do vođstva od 2:0.

Međutim, mogli su crveno-beli i pre toga da dođu do prednosti, ali Ben nije imao sreće, pogodio je najpre stativu, a kasnije i prečku.

Kada je Ben u 69. minutu povisio na 3:0 na asistenciju Simića, sve su dileme bile rešene, Subotičani su samo uspeli preko upornog Čečarića da ublaže poraz i postignu počasni pogodak.

Najveći problem za Zvezdu je povreda Milana Borjana, koji je prilikom jedne intervencije pao na leđa i nije mogao da nastavi utakmicu, pa je kolima hitne pomoći prebačen  u bolnicu na pregled.

Zvezda posle 19 kola ima 17 pobeda i dva remija i lider je Superlige sa 53 boda, dok je Spartak u donjem delu tabele sa 16 bodova.

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:3 (0:2)

Strelci: Čečarić u 90. minutu za Spartak, a Gobeljić u 36. i Ben iz penala u 41. i 69. minutu za Crvenu zvezdu.

Stadion: Gradski stadion u Subotici. Sudija: Danilo Grujić.

SPARTAK: Ostojić - Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Vukčević - Šimura, Glavčić - Milošević (od 81. Đenić), Čečarić, Čou (od 66. Torbica) - Obradović (od 76. Lučić).

CRVENA ZVEZDA:  Borjan (od 55. Popović) - Stojković, Gobeljić, Degenek, Hajdin - Jovančić, Čaušić - Ben (od 81. Joveljić), Marin, Simić - Pavkov (od 68. Boaći).

TOK MEČA:

Kraj!

90'. GOL! Posle mnogo neuspelih pokušaja, Čečarić je najzad pogodio! Spartak je doša do utešnog gola - 3:1.

86'. Opao je tempo u finišu, što je i očekivano, jer Zvezda ima ubedljivo vođstvo i samo se čeka kraj.

75'. PREČKA! Ovog puta su je zatresli Subotičani! Obradović je pobegao odbrani Zvezde, lobovao Popovića, ali je lopta pogodila prečku i odbila se u teren.

72'. Otvorila se kontra za Spartak, Čečarić je hitao ka golu Zvezde, a onda sa 16 metara poslao loptu daleko, daleko od gola.

69'. GOL! Strelac je ponovo Ben, njegov drugi danas, uz pogođene stativu i prečku. Asistent je bio Simić. Zvezda vodi 3:0.

67'. Čečarić je oprobao udarac sa distance, ali bez opasnosti po gol Zvezde.

61'. Kontra Zvezde, koju je upropastio Ben jako lošim centaršutem.

55'. Borjan neće moći da nastavi utakmicu, Popović se sprema da uđe u igru. Vozilo hitne pomoći će ga odvesti u subotičku bolnicu.

52'. Povredio se Borjan prilikom jednog istrčavanja s gola, pao je na leđa posle sudara sa jednim od saigrača.

49'. Pritisak Zvezde i na početku drugog poluvremena. Ukazala se prilika za Simića sa 13-14 metara od gola Spartaka, ipak je njegov udarac na kraju izblokiran.

 

 

Kraj prvog poluvremena.

40'. PENAL! Ćalasan je kod kornera oborio Pavkova!
GOL! Ben je siguran sa bele tačke, Zvezda vodi 2:0.

39'. Jovančić je šutirao van šesnaesterca, lopta je otišla pored gola.

36'. GOL! Vodi Crvena zvezda, strelac je Marko Gobeljić. Ispratio je celu akciju po levom boku i onda natrčao na odbitak na nekih 14-15 metara od gola i doveo Zvezdu u vođstvo - 1:0.

34'. Probao je Čečarić udarac sa 20 metara, pogodio je Degeneka.

25'. PREČKA! Posle stative, Ben je ponovo pogodio okvir gola, sada prečku! Topovski je tukao sa šest metara i pogodio okvir gola.

24'. ŠANSA! Sada velika prilika na drugoj strani! Gobeljić je namestio šansu, šutirao je Jovančić, a Čaušić probao petom da skrene loptu u gol, ali je Ostojić sjajno reagovao i odbranio!

23'. ŠANSA! Imao je Spartak veliku priliku da povede! Dunđerski je dobio loptu, potpuno sam je uleteo u šesnaesterac, raspalio je sa 13-14 metara - preko gola.

22'. Pokušao je Jovančić da parabolom prebaci odbranu Spartaka i uposli Marina, ali su ga domaći igrači pročitali.

19'. Prvi pokušaj Spartaka, Vukčević se ubacio na drugu stativu posle slobodnog udarca, ipak, nije dovoljno jako zakačio loptu i Borjan je lako odbranio.

14'. Dobar pokušaj Jovančića sa 18-19 metara, lopta je otišla preko gola.

12'. STATIVA! Sjajna akcija Marina i Bena, kao u Napulju, ali ovog puta je tamnoputi napadač Zvezde pogodio dalju stativu.

9'. Prvi put Spartak ispred gola Zvezde, korner za Subotičane i volej Glavčića koji je očajno izveo, a Borjan lako uhvatio loptu.

3'. Prvi opasniji napad Zvezde zaustavljen je prekršajem na 18 metara od gola.
Šutirao je Marin i pogodio živi zid.

- Subotičani najzad igraju na svom stadionu, pošto su u većem delu jesenje polusezone domaćini bili u Kuli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozon

pre 5 godina

Partizanovac sam, ali svaka čast Zvezdi. Prvenstvo je rešeno što se tiče titule.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija