• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2018

18:11

IGRAČI ZOVU ZVEZDAŠE NA "MARAKANU": Svi ćemo uživati, svaka vaša podrška nam znači!

Crvena zvezda

IGRAČI ZOVU ZVEZDAŠE NA "MARAKANU": Svi ćemo uživati, svaka vaša podrška nam znači!

Podeli vest

Milan Borjan, Dušan Jovančić, Dejan Joveljić i Milan Pavkov družili su se u petak sa navijačima, strpljivo se fotografisali sa fanovima i delili autograme

 

Kvartet srpskog šampiona iskoristio je priliku da prisutne pozove na utakmicu sa Napretkom koja se igra u subotu od 19 časova i ima humanitarni karakter s obzirom na to da će sav prihod od ulaznica koje koštaju 100 dinara biti prosleđen srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. 

Milan Pavkov, drugi put u nekoliko nedelja, imao je priliku da kroz druženje sa navijačima oseti neverovatnu podršku zvezdaša. 


- Izuzetno nam prijaju druženja sa zvezdašima, posebno kao podrška pred u takmicu. Mnogo smo pričali o okršaju sa Pari Sen Žermenom, ali i o duelu sa Napretkom. Bila je ovo lepa prilika da pozovemo navijače da u što većem broju dođu na utakimicu protiv Kruševljana. Igramo efikasno i dopadljivo pa sam siguran da ćemo u subotu svi uživati na "Marakani" - naglasio je centarfor. 

Zvezdini igrači nisu zaboravili ni humanitarni karakter utakmice koja nas očekuje u subotu, a značaj podrške sa tribina istakao je Dušan Jovančić. 

- Srećni smo što smo u prilici da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zvezdaši na brojne načine iskazuju humanost, a znam da će to učiniti i na tribinama. Odužićemo se lepom fudbalskom predstavom jer svaka vrsta podrške koju smo dobili na ovom lepom druženju nam neizmerno znači - istakao je Zvezdin arhitekta. 

Posetioci novobeogradskog šoping mola imali su priliku i da se fotografišu sa trofejem svetskog prvaka osvojenog 1991. godine, što je bila svojevrsna uvertira u sutrašnju godišnjicu od Zvezdinog osvajanja planetarne krune protiv Kolo Koloa


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

NE BI BILO LOŠE DA KADA SE ORGANIZUJU OVAKVE HUMANITARNE UTAKMICE, DA SE OBEZBEDI I BROJ NA KOJI BI MI KOJI NISMO U MOGUĆNOSTI DA DOĐEMO NA UTAKMICU, PUTEM SMS-a, UPLATIMO POMOĆ I UČESTVIJEMO U HUMANITARNOJ AKCIJI. VERUJEM DA BI ODZIV BIO I OD STRANE DRUGIH NAVIJAČA I LJUDI VELIKOG SRCA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija