• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2018

00:24

ZVEZDA JE OPASNA PRED "DELIJAMA", SIMIĆ ĆE REŠITI MEČ! Bošković veruje u novo čudo na "Marakani"

Crvena zvezda

ZVEZDA JE OPASNA PRED "DELIJAMA", SIMIĆ ĆE REŠITI MEČ! Bošković veruje u novo čudo na "Marakani"

Podeli vest

Branko Bošković igrao je za Crvenu zvezdu i Pari Sen Žermen, pa pred duel dva tima u 6. kolu Lige šampiona na "Marakani" (utorak, 21.00, Arena 1) kaže da očekuje spektakl


- Verujem da će biti pun stadion, impresivna atmosfera i da će Zvezda uraditi sve da ostvari što bolji rezultat na krilima navijača. Biće drugačija utakmica u odnosu na onu u Parizu. Siguran sam da crveno-beli imaju svoje šanse, posebno ukoliko ne budu igrali Nejmar i Mbape, kako se u nekim medijima najavljuje - kazao je Bošković.

Ima Bošković favorita u redovima crveno-belih pred utakmicu sa Parižanima.

- Zvezdin stil je takav da kolektiv, koji je najveća snaga ekipe, uvek izbaci u prvi plan pojedinca. Milan Pavkov je protiv Liverpula izbio u prvi plan, a priželjkujem da naredni evropski meč reši Veljko Simić. Volim kako igra i smatram da bi dobrom utakmicom mogao da kruniše odlične igre u dosadašnjem delu sezone. 

Crveno-beli su mnogo napredovali u odnosu na partije od pre nekoliko meseci.

- Svaka utakmica je teška u prvenstvu i Ligi šampiona. Kako se nižu mečevi igrači su rasterećeniji, stekli su iskustvo. Javnost im ne zamera ni kada pretrpe poraz, jer je očigledno da pružaju maksimum. Posebno su opasni pred svojim navijačima. Očekujem da tako bude i protiv PSŽ-a i da prirede publici novi praznik fudbala - poručio je Bošković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gidra

pre 5 godina

Jovancic daje golove. On je car. Obozavam njegovu igru.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija