• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

15.12.2018

09:13

(15.00, ARENA 1) ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA! Crveno-beli na Banovom brdu stavljaju tačku na polusezonu!

Crvena zvezda

(15.00, ARENA 1) ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA! Crveno-beli na Banovom brdu stavljaju tačku na polusezonu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu (15.00, Arena sport 1) gostuju ekipi Čukaričkog u 21. kolu Superlige


Ovo je poslednja utakmica u godini i zato želimo ovaj deo sezone da završimo onako kako smo i počeli, pobedom, poručuje trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Zvezda na Banovo brdo odlazi sa jesenjom titulom, kao lider domaćeg prvenstva sa devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

Pavkov povređen

"Brđani" na deset utakmica na svom terenu nemaju poraz (sedam pobeda i tri remija), pa trener aktuelnog šampiona kaže da crveno-bele čeka težak duel.

Prelazni rok

Tokom prelaznog roka komuniciramo svakodnevno, to je živa stvar, treba mnogo toga da se dogodi
Vladan Milojević


- Ovo je poslednja utakmica u ovom delu sezone i ovoj godini. Biće to izuzetno težak meč. Gostujemo ekipi koja ima kontinuitet dobrih igara od početka prvenstva. Takođe, to je tim koji nije mnogo menjao sastav. Trener Simo Krunić vrlo dobro radi posao, što se vidi i po mestu na tabeli. Spremićemo se na najbolji mogući način, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se da ćemo završiti godinu kako smo i počeli, pobedom - kaže Vladan Milojević.

Gosti će na Banovom brdu biti oslabljeni jer u timu neće biti Milana Pavkova, koji se povredio protiv Pariz Sen Žermena u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

- Pavkov neće igrati, ima problem sa ligamentom, nadam se da nije ništa ozbiljno. Još nekoliko igrača se žalilo na povrede, moramo da sagledamo situaciju, imamo i nekoliko rovitih igrača, pa ćemo videti tačnu situaciju na dan utakmice - ističe trener Zvezde.

Vremenske prilike ne idu naruku fudbalerima. Hladnoća i sneg su daleko od idealnih uslova za igru i Milojević smatra da ekipe neće moći da pruže maksimum.

- Čuli smo da će biti loše vreme, a niko ne voli da igra po lošim i teškim terenima. I Čukarički i Zvezda žele da igraju fudbal, ali ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu - poručuje Milojević.

Trener crveno-belih se osvrnuo na izostanke pojedinaca zbog povreda u nekim utakmicama Lige šampiona.

- Imam dobar sastav i pokušavao sam rotiranjem igrača da rasteretim ekipu, ne samo zbog povreda već i da ne dođe do zamora. Čak i kad je pauza, kada bi trebalo da predahnemo, imamo dosta reprezentativaca koji otputuju da igraju za svoje zemlje. Kao trener bih voleo da uvek mogu da računam na sve igrače i da izaberem najbolje za datu utakmicu - kaže Milojević.

Nema odmora

Kako se približava prelazni rok, sve više se priča o transferima, ali trener crveno-belih nije želeo da govori o odlascima i dolascima igrača.

- U toku takmičenja ne želim da pričam o prelaznom roku. Za nas je najbitniji duel s Čukaričkim i samo o njemu razmišljam. Posle toga ćemo mi iz sportskog sektora sesti i videti šta nam je činiti. Tokom prelaznog roka komuniciramo svakodnevno, to je živa stvar, treba mnogo toga da se dogodi. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će se malo i odmarati, ali za nas nema odmora jer se spremamo za prolećni deo sezone - zaključuje Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija