• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2018

12:15

(VIDEO) ZVEZDA I ČUKARIČKI POMERENI ZA 19h! Terzić: Šaljemo naše ljude da očiste stadion

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA I ČUKARIČKI POMERENI ZA 19h! Terzić: Šaljemo naše ljude da očiste stadion

Podeli vest

Početak duela između Crvene zvezde i Čukaričkog pomeren je sa 15 na 19 sati zbog problema sa ogromnom količinom snega na Banovom brdu, zbog čega su gosti sa "Marakane" angažovali ljude da ga očiste

Kako je poručio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, zbog regularnosti takmičenja u klubu iz Ljutice Bogdana imaju interes da se derbi 21. kola Superlige Srbije odigra.

Zvezda čisti teren Čukaričkog. Želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra - naveo je Terzić.

Podsetimo, utakmica koja je trebalo da bude odigrana u subotu pomerena je u nedelju zbog velikog snega koji je od petka ujutro zahvatio Beograd.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

MOGLA JE UTAKMICA BEZ PROBLEMA DA SE ODIGRA I NA MARAKANI, I TO JE BEOGRAD.

Dragan

pre 5 godina

Nema potrebe igrati,bodovi odavno upisani ... Samo "pošteno",ha,ha,ha

fudbal

pre 5 godina

Kome je,bre,u interesu da se igra utakmica zimi,po ovakvom vremenu,snegu,ledu,hladnoći...Klubovima,ili igračima,organizatorima ili"menadžerima,ili se fudbal igra i zimi kao da smo na Sejšelima ili na Karibima samo zbog para,kladioničara i plaćanja prava prenosa utakmice.Dakle publika UOPŠTE nema potrebe da učestvuje,samo smeta običnim,plaćenim"navijačima"e,ČESTITAM...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija