• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2018

16:24

STOJKOVIĆ ZVEZDIN DO 2022: Radujem se novim druženjima sa saigračima i najboljim navijačima na svetu!

Crvena zvezda

STOJKOVIĆ ZVEZDIN DO 2022: Radujem se novim druženjima sa saigračima i najboljim navijačima na svetu!

Podeli vest

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković produžio je u utorak ugovor sa klubom do 2022. godine


Kao što je najavljeno posle Milana Pavkova paraf na novu saradnju stavio i momak ponikao u omladinskoj školi. Stojković je produžio vernost na još tri i po godine, pa novi ugovor traje do leta 2022.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele. 

 

Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti
Filip Stojković


- Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi - rekao je Stojković i dodao: 

Veruje desni bek Zvezde da crveno-beli mogu da nadmaše dosadašnje uspehe.

- Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, verujem, doneti mnogo lepih stvari. Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svetu.

I sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je Stojković produžio vernost voljenom klubu. 

- Izuzetno je važno što je Stojković produžio ugovor. Za nas je prioritet u ovom prelaznom roku da igrači kojima ugovori ističu na leto potpišu sada nove. Već smo završili sa Pavkovim, a danas i sa Stojkovićem. U pregovorima smo sa još nekim igračima. Veoma je važno da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro i koji su nosili sve prethodnih godinu i po dana, i zbog terena i zbog svlačionice, jer oni znaju kako se osvajaju trofeji u Crvenoj zvezdi. Stojković je odigrao veliki broj utakmica na desnom beku, a pokazao je i da jako dobro može da igra i štopera, pa će i u budućnosti biti veoma važan za naš tim kao i do sada što je bio. Žule je odrastao u Zvezdi i zna šta je Crvena zvezda, znam ga iz mlađih selekcija kada je imao 13 godina, i to je ono što je klubu potrebno i što će i u budućnosti da gaji - naglasio je Mrkela.

STOJKOVIĆ ZVEZDIN DO 2023! Šampion Srbije čuva desnog beka


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija