• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2018

07:00

ZVEZDA ODBILA 1,5 MILIONA ZA EBISILIJA! Holanđanin ostaje na "Marakani" i u nastavku sezone

Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA 1,5 MILIONA ZA EBISILIJA! Holanđanin ostaje na "Marakani" i u nastavku sezone

Podeli vest

Crveno-beli su odbili ponudu tešku 1,5 miliona evra za Lorenca Ebisilija, koja je na "Marakanu" stigla od jednog kluba iz američke MLS lige

Rukovodstvo srpskog šampiona ne želi da proda Holanđanina, koji je letos stigao iz APOEL-a za 650.000 evra i potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

Nekadašnji fudbaler Ajaksa nije u potpunosti ispunio očekivanja, ali na "Marakani" veruju da će u drugom delu sezone biti jedan od ključnih igrača. To potvrđuju i reči sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele, koji smatra da će Ebisilio tek pokazati koliko može.

Čekamo Krstičića

Poslali smo ponudu Krstičiću i čekamo njegov odgovor. I sa njim i sa Vujadinom Savićem želimo da nastavimo saradnju
Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde

- Kada dođe neki igrač, od njega se odmah očekuje da bude na nivou Crvene zvezde i da pruža dobre partije. Kod nekoga je to moguće, kod nekoga nije, neko se kraće, a neko duže adaptira. Što se mene tiče, Ebisilio je pokazao dobar kvalitet, ima vrlo dobru polusezonu i, kada se bude dodatno uklopio sa saigračima, biće još bolji - poručuje Mitar Mrkela.

Holanđanin je za crveno-bele postigao samo jedan gol u Superligi, ali je upisao i četiri asistencije i najbolji je "paker" uz Veljka Simića i Marka Marina.

Za razliku od Lorenca Ebisilija, Nenad Krstičić je na izlaznim vratima kluba s "Marakane" i navodno se dogovorio sa grčkim AEK-om. Iskusnom vezisti na kraju sezone ističe ugovor, a crveno-beli su mu ponudili produžetak saradnje.

- Poslali smo ponudu Krstičiću i čekamo njegov odgovor. Nemam informaciju da se dogovorio sa Grcima. I sa njim i sa Vujadinom Savićem želimo da nastavimo saradnju - ističe sportski direktor Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija