• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: instagram

26.12.2018

20:02

(FOTO) NE ODLAZIM ZBOG PARA, NEGO ZBOG DOSTOJANSTVA! Krstičić se pismom oprostio od crveno-belih

Crvena zvezda

(FOTO) NE ODLAZIM ZBOG PARA, NEGO ZBOG DOSTOJANSTVA! Krstičić se pismom oprostio od crveno-belih

Podeli vest

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić emotivnim pismom na instagramu oprostio se od kluba, uprave i navijača crveno-belih

Krstičić je naglasio da se više neće oglašavati posle transfera u AEK i da je ovo pismo njegovo jedino obraćanje.

Na odlasku u Grčku Nenad Krstičić je na instagramu napisao:

- Osećam obavezu prema svima koji mi pišete, ali i prema sebi. Ovih dana je bilo mnogo naslova na tu temu, emocije su bile pomešane, ali jedina stvar od svih koju želim da razjasnim svima je ta da idem čistog obraza, čist pred Bogom i nadam se pred svima vama koji ste mi bili veliki pokretač za ovo vreme provedeno u ovom velikom klubu - počeo je Krstičić.

On je naglasio da za njega povratak iz Italije u Srbiju nije bio korak unazad u karijeri.

Sam moj dolazak su mnogi osudili, kao što će i odlazak! Za mene povratak u domaći fudbal nije bio ono što su neki nazvali “s konja na magarca”, jer sam došao u CRVENU ZVEZDU i to je dovoljno reći! Ceo život sam sanjao da jednog dana zaigram za klub crveno-bele boje i možda nisam imao tu  priliku na početku karijere, ali kako se sve dešava sa razlogom, zahvalan sam Bogu što sam bio odabran da budem u ovoj istorijskoj generaciji!

Povremeni reprezentativac Srbije je istakao da je sa ovim timom Zvezde ostvario svoje snove.

- Onima koji prate jasno je u kojem momentu sam došao, verovao sam i zbog toga bio nagrađen savršenom sezonom koja je donela mnogo sreće i ponosa. Sezona koju sam krunisao golom za titulu bila je nešto što sam u tom momentu dolaska sanjao i san se obistinio! Bilo je ponuda prošlog leta, ozbiljnih! Bilo je i onih koje su čekale spremne u Salcburgu završetak utakmice ne bih li se možda predomislio! Ali,tada to nije bila opcija za mene,jer nisam želeo da odem, ostavim Zvezdu, saigrače, trenera, vas na cedilu... Ponude su čekale iako ih nisam želeo, iako sam obećao svima vama, verovao sam ponovo i hvala Bogu opet bio nagrađen! Ovo su najlepše sezone u mojoj karijeri, ujedno najveći uspesi do sad!

Krstičić je istakao na kraju da ne odlazi zbog novca, nego zbog - dostojanstva.

Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previše interesantni. Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste. Oni koji trebaju, to svakako znaju, ali ono što je bitnije je da na kraju želim jos jednom ovako da se zahvalim svim mojim saigračima na podršci sada i ujedinjenosti kad je trebalo, na osećaju koji je bio najlepši, a to je da smo porodica! Hvala Šefu na svemu što je ucinio za mene, uz njega sam postao bolji čovek, jer je zaista veliki! Hvala Zvezdi! Hvala VAMA CIGANI, najbolji ste na Svetu i nedostajaćete mi baš mnogo! Moje srce je crveno-belo zauvek i nadam se da ćemo se videti ponovo! Napred ZVEZDA! - napisao je Nenad Krstičić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo ce biti jedina izjava po pitanju mog odlaska iz Zvezde..Osecam obavezu prema svima koji mi pisete,ali i prema sebi..Ovih dana je bilo mnogo naslova na tu temu,emocije su bile pomesane,ali jedina stvar od svih koju zelim da razjasnim sa svima je ta da idem cistog obraza,cist pred Bogom,i nadam se pred svima vama koji ste mi bili veliki pokretac ovo vreme provedeno u ovom velikom klubu!!Sam moj dolazak su mnogi osudili kao sto ce i odlazak!Za mene povratak u domaci fudbal nije bio ono sto su neki nazvali “s’ konja na magarca” jer sam dosao u CRVENU ZVEZDU i to je dovoljno reci!Ceo zivot sam sanjao da jednog dana zaigram za klub crveno bele boje i mozda nisam to imao prilike na pocetku karijere,ali kako se sve desava sa razlogom zahvalan sam Bogu sto sam bio odabran da budem u ovoj istorijskoj generaciji!Onima koji prate jasno je u kojem momentu sam dosao,verovao sam i zbog toga bio nagradjen savrsenom sezonom koja je donela mnogo srece i ponosa..Sezona koju sam krunisao golom za titulu bila je nesto sto sam u tom momentu dolaska sanjao i san se obistinio!Bilo je ponuda proslog leta,ozbiljnih!Bilo je i onih koje su cekale spremne u Salzburgu zavrsetak utakmice ne bih li se mozda predomislio!Ali,tada to nije bila opcija za mene,jer nisam zeleo da odem,ostavim Zvezdu,saigrace,trenera,vas na cedilu...Da odem kad je pitanje “ili-ili” budem nesto sto nisam!Ponude su cekale iako ih nisam zeleo,iako samo obecao svima vama,verovao sam ponovo i hvala Bogu opet bio nagradjen!Ovo su najlepse sezone u mojoj karijeri,ujedno najveci uspesi do sad!Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previse interesantni..Pitanje novca nije svakako,ali pitanje mog dostojanstva jeste..Oni koji trebaju to svakako znaju,ali ono sto je bitnije je da na kraju zelim jos jednom ovako da se zahvalim svim mojim saigracima na podrsci sada i ujedinjenosti kad je trebalo,na osecaju koji je bio najlepsi,a to je da smo porodica!Hvala Sefu na svemu sto je ucinio za mene,uz njega sam postao bolji covek jer je zaista veliki!Hvala Zvezdi!Hvala VAMA CIGANI,najbolji ste na Svetu i nedostajacete mi bas mnogo!Moje srce je crveno-belo zauvek i nadam se da cemo se videti ponovo!Napred ZVEZDA!?⚪

A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20) on Dec 26, 2018 at 10:39am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 5 godina

A u AEK-u ces bas biti CENJEN I DOSTOJANSTVEN !!!!

Red Devils85

pre 5 godina

Nenade hvala za ono u Salzburgu,da nije bilo tebe Pavkova...Ja sam uvek kritikovao Milojevica ,bio mu Milic starter,Pavkov rezerva.Sada bi Meleg trebao da te zameni,tu je i Ebesilio.Uprava je i trener pre forsirala Adzica aLuka Jovic bio u drugom planu.Gde je sada Adzic a gde Jovic?Sada forsiraju Joveljica verovatno ce ga pridati ko Jovica.Umesto sto zaradili pare i pojacaju se oni prodaju.Falices nam ali hvala ipak.

Ja

pre 5 godina

Moze on da prica sta hoce, zna se zbog cega je otisao...

I sta je pisac hteo da kaze

pre 5 godina

Nista! Ni on sam ne zna sta je - rekao..

Doca

pre 5 godina

Dve su činjenice: 1. Odličan igrač i mnogo je pružio Zvezdi 2. Resetovao je svoju karijeru i CELU jesen igrao odsutno (osim u nekoliko utakmica). Srećno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija