• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2018

21:26

ČOVIĆ: GODINA JE BILA USPEŠNA! Crvena zvezda koktelom zatvorila 2018.

Crvena zvezda

ČOVIĆ: GODINA JE BILA USPEŠNA! Crvena zvezda koktelom zatvorila 2018.

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda je novogodišnjim koktelom stavio tačku na 2018. koju je predsednik Nebojša Čović ocenio - uspešnom

Bez obzira što je Zvezda ostala bez titule u ABA ligi i samim tim plasmana u Evroligu, Čović je istakao da je godina bila uspešna.

- Privodimo kraju godinu koja je bila uspešna, uprkos tom aprilu, koji je bio turbulentan. Iz svake sezone ponešto naučimo. Mi nismo klub koji je arogantan i bahat. Imali smo prilike da proverimo sistem prošle sezone. Nekada se napreduje i kada se titule ne osvajaju, iako mi to silno želimo. Moram da podsetim gde smo bili 2011. godine, a prošle sezone smo postali četvrti put zaredom prvaci Srbije. Nastavićemo dalje da radimo i trudimo se - poručio je Čović.

Foto: Starsportphoto©

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da je 2018. godina bila puna iskušenja za njegovu ekipu, ali i da su pokazali da su veliki klub.

- Ova godina je bila puna teških utakmica i velikih iskušenja. Uspeli smo da se uzdignemo iz nekih teških poraza i pokažemo koliko vredimo. Izostali su neki rezultatski ciljevi, ali polazali smo da smo veliki klub. Nadam se da ćemo se i sledeće godine sastati ovde i prisetiti se novih pobeda koje ćemo ostvariti - rekao je Lazić.

Foto: Starsportphoto©

Košarkaški klub Crvena zvezda organizovao je tradicionalni Novogodišnji koktel u beogradskom hotelu ''Kraun plaza'' a trener crveno-belih, Milan Tomić, je tom prilikom izrazio zadovoljstvo povodom ovog okupljanja.

- Trenutno sam pod većim pritiskom nego da igram finale Evrolige protiv Real Madrida. Hvala vam što ste došli, veoma mi je drago što smo se okupili i pokazali da smo velika porodica - kazao je Tomić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija