• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

27.12.2018

09:42

ZVEZDA OSTAJE BEZ (SKORO) KOMPLETNE ODBRANE! Terzić otkrio koja trojica igrača su najbliža odlasku

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ (SKORO) KOMPLETNE ODBRANE! Terzić otkrio koja trojica igrača su najbliža odlasku

Podeli vest

FK Crvena zvezda je ostala bez Nenada Krstičića, a prema rečima generalnog direktora srpskog šampiona Zvezdana Terzića stopama iskusnog veziste mogla bi da krenu čak trojica defanzivaca

Nije tajna da je Zvezdin kapiten Vujadin Savić u pregovorima sa turskim Trabzonom, ali se osim stuba odbrane crveno-belih napominje odlazak i još dvojice defanzivaca - Miloša Degeneka i Milana Rodića.

Prema Terzićevim rečima, Degenek je, suprotno onom što je tvrdio pre nekoliko dana, blizu odlaska sa "Marakane", dok je u slučaju Rodića rastanak moguć samo u slučaju dobre ponude.

Prelazni rok počinje 1. januara. Nenad Krstičić je otišao u AEK, imamo razgovore oko odlazaka Vujadina Savića i Miloša Degeneka. Milanu Rodiću ugovor traje do 2021, ako stigne ponuda razmatraćemo je, pogotovo što imamo Aleksu Terzića koji je sazreo da dobije šansu - rekao je Terzić u intervjuu za Večernje novosti.

OVO JE NAJBOLJA GODINA OD BARIJA! Terzić: Povratak "duple krune" je sledeći cilj

On je dodao da u Ljutice Bogdana neće biti aktivni po pitanju dovođenja igrača i demantovao da će ove zime dres crveno-belih zadužiti Mirko Ivanić i Milan Gajić.

- Ne verujem da ćemo ikog više dovoditi u ovom prelaznom roku. Ivanić nije u kombinaciji, Gajić bi nam bio treći desni bek, imamo Stojkovića i Gobeljića. O Gajiću mislim sve najbolje, ali prosto nemamo ih gde, već smo doveli Milunovića, Jirku i Vulića. I Slovak Jirka dolazi na prozivku, a pošto prelazni rok traje do 31. januara možda ga ponovo damo negde na pozajmicu. Realno, ne treba nam više od 20 do 22 igrača, plus golmani - jasan je bio Terzić.

(VIDEO) NIJE MI ŽAO ŠTO NE IGRAM ZA SRBIJU! Degenek o "orlovima", planovima, Zvezdi...

Pripeme crveno-belih startuju 10. januara, tako da će u naredne dve nedelje biti mnogo jasnije da li će se Terzićeve najave po pitanju odlazaka igrača obistiniti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 5 godina

Traziti za Degeneka 4 miliona. Pored toga prodati Supica,Hajdina,Sumailu,Srnica I Milica. Vratiti Stoiljkovica I Kafua. To bi rasteretilo budzet I omigucilo da se dovede vrhunski stoper,sa izrazenim brzinskim sposobnostima,koji bi cinio idealan Tandem sa Milunovicem.

Red Devils85

pre 5 godina

Savica treba zadrzati,a Rodica,oterati,ma dati ga i dzabe,veze on nema.Desni bek isto fali Stojkovic je rupa velika.Jirka valjda bolji od Simica,videcemo.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17