• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.12.2018

18:49

MILIĆ NAPUSTIO ZVEZDU i obukao dres BATE Borisova

Crvena zvezda

MILIĆ NAPUSTIO ZVEZDU i obukao dres BATE Borisova

Podeli vest

Krugu igrača koji su napustili Crvenu zvezdu ove zime pridružio se i Nemanja Milić, koji karijeru nastavlja u Belorusiji

Milić je postao novi igrač BATE Borisova, već je potpisao ugovor i zadužio žuto-plavi dres beloruskog velikana.

Crvena zvezda je na svom instagram nalogu poželela sve najbolje Miliću, koji je dve godine bio član srpskog prvaka.

Nemanja Milić je postigao pet golova za dve godine u Crvenoj zvezdi.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su se pojavljivale prethodnih dana, crveno-beli bi trebalo da od ovog transfera zarade 300.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 5 godina

Odličan igrač. Prošle godine zapostavkjen zbog dedinog unuka a ove zbog promašaja Kafua. Srećno.

crni

pre 5 godina

Ode Milic u Batu Borisov iz CZ, inace bivsi igrac Spartaka iz Subotice, a njihov vrli predsednik, ili sta vec, Terza sad ne rece kao Spartak daje igrace koji nisu vredni paznje.Pricao je da su sve igarci koji su dosli iz Spartaka nemaju pojma.Medjutim, istina je drugacija.Svi oni koji su dobili sansu u CZ bili su transfer igraci, ali oni kojima su menadzeri Terza, Mitar ili Miloje imaju sansu, a ostali kako se ko snadje. Javi se Terzo kazi da lazem.Licno bih voleo da nikada ni jedan talentovani igrac iz Subotice ne dodje u CZ dok su ovi mangupi u CZ.Mirno spavaj Terzo, ali znaj da nicija nije do zore gorela.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija