• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

29.12.2018

09:00

BORJAN IDE IZ ZVEZDE ZA TRI MILIONA EVRA! Crveno-beli ostaju bez jednog od najboljih igrača

Crvena zvezda

BORJAN IDE IZ ZVEZDE ZA TRI MILIONA EVRA! Crveno-beli ostaju bez jednog od najboljih igrača

Podeli vest

Crvena zvezda bi neočekivano mogla ove zime da ostane bez golmana

Milan Borjan je na meti dva kluba, jednog iz Francuske i drugog iz Saudijske Arabije, a oba su spremna da za čuvara mreže plate tri miliona evra obeštećenja.

Već odbijali ponude

Još nema zvanične potvrde kako će na ove ponude reagovati uprava srpskog šampiona, ali će rukovodioci Zvezde već prvih dana posle praznika morati da se izjasne. Crveno-beli su već odbili ponudu za Borjana tešku dva miliona evra, što je pre mesec i po dana otkrio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Stigla je ponuda za Borjana od dva miliona evra, ali smo je odbili. Koliko on trenutno košta zaista ne mogu da kažem, ali sigurno je da nije na prodaju - poručio je tom prilikom Terzić.

Spremna zamena

Crveno-beli ništa ne prepuštaju slučaju i zainteresovani su za golmana Radnika iz Surdulice Nikolu Vasiljevića (22). Mladi čuvar mreže je ove godine dva puta bio na spisku reprezentacije Srbije za mečeve u Ligi nacija, ali nije dobio priliku da stane na gol "orlova".
Vasiljević je ponikao u niškom Radničkom, a branio je još za Slobodu iz Užica pre nego što je 2015. godine zadužio opremu Surduličana.

Generalni direktor crveno-belih je nešto slično ponovio i po završetku prvog dela Superlige, kada je rekao da trojica igrača nisu na prodaju: Borjan, Marko Marin i El Fardu Ben.

- Golman Milan Borjan sigurno ostaje, on nije na prodaju. Čim se vrati sa odmora, gde je sa porodicom, pozvaćemo ga da revidiramo njegov ugovor i finansije. Moja želja i želja sportskog direktora Mitra Mrkele jeste da Marko Marin ostane u klubu, a trenera Vladana Milojevića da ostane Mohamed el Fardu Ben - istakao je nedavno Terzić.

Međutim, ponuda od tri miliona mogla bi da stavi na muke rukovodstvo crveno-belih. Kanadski reprezentativac rodom iz Knina je odbranama u grupnoj fazi Lige šampiona skrenuo pažnju na sebe i sada je možda trenutak da i on i klub naplate bravure protiv PSŽ-a, Liverpula i Napolija.

- U Zvezdi očekuju da ponude stignu u narednih nekoliko dana, možda i pre Nove godine. Problem je što u klubu nisu načisto šta da rade, da li da prihvate ili odbiju - kaže izvor Informera sa "Marakane".

Ono što je poznato jeste da Borjan ima ugovor do kraja sezone sa opcijom da automatski bude produžen do leta 2020. godine, ukoliko ove sezone bude branio na dve trećine utakmica. Do sada je čuvao mrežu na 29 od 37 utakmica u svim takmičenjima, što je oko 78 odsto, pa se očekuje da taj uslov bude ispunjen nedugo nakon početka drugog dela sezone.

Plata problem

Ipak, ni produžetak saradnje ne bi garantovao ostanak jer je kod Borjana u toku sezone postojala doza nezadovoljstva, što je njegova supruga Snežana iznela u javnost.

- Možda nikad nećeš biti ni četvrti zamenik kapitena, možda ćeš i dalje biti među najmanje plaćenim igračima Crvene zvezde, ali to nije bitno. Važno je da si svaki put ostavio srce i dušu na terenu - glasila je poruka gospođe Borjan.

Golman Zvezde sa godišnjom platom od 200.000 evra ne spada među igrače sa najvećim primanjima, čak je među slabije plaćenim fudbalerima koji su nosioci igre. Upravo bi od visine plate u revidiranom ugovoru mogla da zavisi budućnost Borjana u Zvezdi, tako da su sada na potezu crveno-beli.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 5 godina

Prvi put kad sam gledao Nikolu Vasiljevića protiv Crvene zvezde odmah sam poslao komentar, da ga pod hitno treba dovesti u Crvenu zvezdu. On je neverovatno talentovan golman. Borjanu treba ponuditi kapitensku traku, mesećnu platu istu onoliku koliku mu nudi francuski klub i specijalne bonuse od učešća Crvene zvezde na međunarodnoj sceni. Da nije on stajao na golu Crvene zvezde ne bi bilo ogromne zarade od lige šampiona. Ako odbije neka ide, ali bez njega će Crvena zvezda teško moći sledeće godine u Ligu šampiona. On je najvažniji šraf u crveno-beloj mašineriji, jer poseduje ogroman kvalitet i mnogo voli Crvenu zvezdu tako da uvek daje sve od sebe. Ni na jednoj utakmici nije podbacio i nije sklon greškama kao neki "veliki" golmani. Imajte u vidu da se ne živi od ljubavi prema klubu nego od novca pa odrešite kesu na vreme. On je poslednji igrač koga treba prodati!

AS

pre 5 godina

SLAŽEM SE SA TOBOM U POTPUNOSTI. BORJANA NE TREBA PUSTITI TEK TAKO ZBOG NEKIH MILIONČIĆA. ON TE PARE VRAĆA ODBRANAMA.

Sumadinac

pre 5 godina

ZVEZDA mi je u srcu ali Terzicu ako prodate Borijana vi ste stvarno onda niko i nista, jer onda dledate samo na vase interese.

Deda Delija

pre 5 godina

Prvo: Zasto Terzic ne kaze ko je nudio 2 miliona, a drugo: Šta ima žena Borjanova da se mesa u svo ovo?

Red Devils85

pre 5 godina

Ako ste ludi prodajte ga.Vidi se koliki strucnjak Miloje hoce Bena da zadrzi,uh jak igrac.Borjan i Marin se ne prodaju ni za sta.Prodajte Stojiljkovica ,Milica, Rodica,to su najslabiji igraci.Mada Miloje Rodica pustao uvek a videlo se u jakim utakmicama koliko vredi.Pustao Miloje i Milica i Stojiljkovica pre Pavkova,zato i Bena zeli da zadrzi sto je jak strucnjak.I Azic je igrao pre Luke Jovica,a sada gde jo ko?I sta je Jovic sada,neko je kriv sto nije forsiran,ali svi se prave ludi,dzaba je prodat Benfiki,a sada Ajntraht milione trazi Bajernu,cak predsednik kluba kaze nemaju pare oni za Jovica i Rebica.Tako vi poslujete dobro.

Posmatrač

pre 5 godina

Dokle više "Nismo hteli za 2, sada je cena već 3, uraaa", A za to vreme u Dinamu igrači odlaze u inostranstvo po pet puta većim cenama. U upravama Partizana i Zvezde ili sede jako glupi ljudi (što mi je jako žao) ili imaju jaaaaako velike provizije da odobre transfer po ovako smešnim cenama( što mi opet teško). Jbg.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija