• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2018

14:52

ZVEZDA OD SEPTEMBRA ŠEST MILIONA EVRA investirala u vraćanje starih dugova!

Crvena zvezda

ZVEZDA OD SEPTEMBRA ŠEST MILIONA EVRA investirala u vraćanje starih dugova!

Podeli vest

Generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je rekao da je dug crveno-belih oko 12 miliona evra, a samo od septembra srpski šampion je na ime starih dugovanja isplatio šest miliona evra

Prema saznanjima Mozzartsporta Zvezda je od septembra ove godine do danas uložila šest miliona evra u stare dugove. Najveći deo novca crveno-beli su morali da izdvoje kako bi zatvorili kredit kod Poštanske štedionice. Reč je u dugu nastalom u predsedničkoj eri Vladana Lukić.

Zbog toga je suma od blizu 3,5 miliona evra isplaćena Poštanskoj štedionici. Ali tu nije bio kraj investiranju u stare dugove. Posle višegodišnjeg čekanja namireni su bivši predsednik Dobrivoje Tanasijević, alijas Dan Tana, kao i nekadašnji finansijer kluba Dragi Mićović.

Nedavno je Dobrivoje Tanasijević oprostio 100.000 evra, tačnije pristao je da se taj novac uloži u razvoj Omladinske škole. Ostatak od 533.000 evra mu je isplaćen.

Na "Marakani" će u narednom periodu pokušati da reše potraživanja Agro Banke, a reč je o iznosu od 6,8 miliona evra. 

TRI IGRAČA SIGURNO NEĆE NAPUSTITI "MARAKANU"! Terzić otkrio ko nije na prodaju tokom zimskog prelaznog roka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nele011

pre 5 godina

... Ostatak od 533.000 evra mu je isplaćen. ,,,,sto bi rekli Junaci Viktora Igoa...CASOVI LJUBAVI...Ajmo sad mucenici-opravdanja, poredjenja, malo bibliografije, rodoslova...i naravno, Tole i bankomat...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17