• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

30.12.2018

09:20

STOJILJKOVIĆ ODLAZI! Napadač razdužuje crveno-belu opremu

Crvena zvezda

STOJILJKOVIĆ ODLAZI! Napadač razdužuje crveno-belu opremu

Podeli vest

Došao je Nikola Stojiljković u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali posle šest meseci će radužiti crveno-belu opremu

Nezadovoljan malom minutažom, tokom koje ionako nije mnogo pokazao, Stojiljković će napustiti Zvezdu u januaru, pošto je ionako u klubu kao pozajmljen igrač od portugalske Brage.

Kako saznaje Žurnal, nova adresa srpskog napadača biće španska Majorka, klub koji igra u drugoj ligi i bori se za mesto koje vodi makar u baraž za Primeru.

Stojiljković je tokom jesenje polusezone odigrao 15 utakmica za Zvezdu, postigao pet golova, a za tri je bio asistent.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Tvrdim da je bolji igrač od Boaćija i Rikarda,ali naš je ,pa ga manje cenimo.Zvezda ga je i dovela da ga Partizan ne bi potpisao,a ponavljam,sigurno bolji od ove dvojice koje sam pomenuo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija