• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2018

20:02

ŠIPTARI, ŠIPTARI! "Delije" priredile paklen doček košarkašima Budućnosti!

Crvena zvezda

ŠIPTARI, ŠIPTARI! "Delije" priredile paklen doček košarkašima Budućnosti!

Podeli vest

Košarkaši Zvezde i Budućnosti igraju derbi 13. kola ABA lige, a "delije" su priredile Podgoričanima paklen doček pre početka utakmice

Navijači crveno-beli "udarili" su po  Podgoričanima povicima: "Šiptari, Šiptari" neposredno pre početka meča. Mada, moglo se čuti u nekoliko navrata i tokom utakmice.

Veliku podršku imaju igrači Milana Tomića protiv šampiona ABA lige, očigledno su navijači prepoznali važnost utakmice protiv najvećeg rivala za tron Regionalne lige.

Gosti su, podsetimo, stigli u Beograd posle odluke rukovodstva da uruči otkaz Aleksandru Džikiću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 5 godina

To makedonci kazu ISKALI SU EVEVIGA !!!!! Siptari su im braca po lopovske i marihuanine linije .

loma

pre 5 godina

Nisu oni siptari to ce tek da postanu za desetak do dvadeset godina.Oni su milogorci,spasio ih je Milo od Srpskog vekovnog ropstva.Mnogo mu hvala zbog toga,jos samo da ih ispratimo iy Srbije i bice veselja.

moma52

pre 5 godina

Ovo skandiranje je jako uplašilo legiju stranaca i zato su izgubili.Jednostavno,u ovom momentu je Zvezda bolja,uigranija i ima kvalitet.Svi ovi koji dovode igrače tokom sezone su u velikom problemu,a zbog problema ih i dovode,jer teško je uspostaviti timski duh i svakim novim dolaskom imate bar jednog nezadovoljnog igrača u ekipi.Od Repeše se ne može očekivati nešto spektakularno,ne sećam se da je on negde nešto značajno uradio,a već je trener u godinama.Zvezdi nema ko da stane na put,ako svi igrači ostanu zdravi.Prijatno iznenađenje Simanć i Odžo.

SS

pre 5 godina

Da tako je,šipci,šipci,ako nisu skroz uskoro će biti.

Beograd

pre 5 godina

Crnogorci i siptari su braca,ovi isto beogradski crnogorci treba oduzeti drzavljanstvo i staviti ih pod budnim okom,jer oni svi rade za Mila Djukanovica,posebno oni sto su u karikama vlasti...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija