• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2019

22:46

BIO JE FUDBALSKI BOEM, ŠARMER, GOSPODIN...Mijailović: Dok je Zvezdaša, živeće i Šeki!

Crvena zvezda

BIO JE FUDBALSKI BOEM, ŠARMER, GOSPODIN...Mijailović: Dok je Zvezdaša, živeće i Šeki!

Podeli vest

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da je smrt Dragoslava Šekularca ostavila prazninu i da će svima nedostajati

Umeo je da se našali, bocne... Da kaže istinu, svidela se ona nekom ili ne. Bio je to Šeki, fudbalski boem i legenda Zvezde -  rekao je Mijailović za sajt kluba.

Legendarni fudbaler Zvezde Dragoslav Šekularac umro je u 82. godini.

- Njegov odlazak ostavlja prazninu, svima će nam nedostajati. Pamtićemo ga kao šarmera, gospodina na terenu i van njega. Dok je zvezdaša živeće i Šeki, u našim srcima i sećanjima. Ostavio je istorijski trag i svi ćemo uvek sa ponosom se sećati našeg Šekija - kazao je Mijailović.

Dragoslav Šekularac je bio 11 godina igrač Crvene zvezde.

(FOTO) ŠEKI UJEDINIO BIVŠU JUGU! Svi tuguju zbog odlaska legende

DULE SAVIĆ O ŠEKIJU: Zbog njega sam zavoleo fudbal!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija