• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2019

11:28

UEFA KONAČNO DONELA ODLUKU! Zvezda kažnjena 25.000 evra, PSŽ mora da plati 35.000!

Crvena zvezda

UEFA KONAČNO DONELA ODLUKU! Zvezda kažnjena 25.000 evra, PSŽ mora da plati 35.000!

Podeli vest

UEFA je konačno donela odluku o kažnjavanju Pari Sen Žermena i Crvene zvezde zbog incidenata na utakmici Lige šampiona koja je odigrana u Parizu (6:1)

Istraga je pokrenuta 18. oktobra, a presuda je doneta ovog petka, 11. januara.

Srpski šampion je dobro prošao kažnjen je novčano sa 25.000 evra zbog "remećenja publike i nedopuštenog skandiranja", kako se navodi na sajtu UEFA. 

Prvak Francuske je na tapetu zbog kasnijeg početka utakmice i neadekvatnog ponašanja zvaničnika kluba, incidenata čiji akter su bili njegovi navijači koji su napali pristalice Zvezde na i oko stadiona, potom zato što su palili i bacali baklje i dimne bombe. Ali, PSŽ će i pored silnih incidenata morati samo da na račun UEFA uplati 35.000 evra.

Na sajtu UEFA objašnjeno je da i će to telo zatvoriti disciplinske radnje pokrenute zbog nereda na tribinama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija