• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2019

13:41

ZVEZDA PROMENILA PLANOVE! Crveno-beli ne idu na pripreme u Sloveniju

Crvena zvezda

ZVEZDA PROMENILA PLANOVE! Crveno-beli ne idu na pripreme u Sloveniju

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde, umesto u Termama Čatež, prvu fazu priprema od 14. januara obaviće u Pafosu


U kiparskom gradu, inače staroj bazi crveno-belih, izabranici Vladana Milojevića će boraviti od 14. do 23. januara gde će biti posvećeni prvenstveno fizičkoj pripremi. Na ovakvu odluku odgovorni sa Marakane odlučili su se zbog snega i vrlo niskih temeratura u Sloveniji. 

Povoljni vremenski uslovi na ostrvu na istoku Mediterana omogući će fudbalerima Crvene zvezde da se na najbolji način pripreme za drugu fazu priprema koja je predviđena da se održi u Antaliji od 26. januara do 9. februara, gde će fokus biti na uigravanju ekipe za prolećni deo sezone u čemu će značajan udeo imati pet kontrolnih duela.

Podsetimo, u turskom letovalištu rivali crveno-belih biće Vaker Northauzen (28. januar), Austrija iz Beča (30. januar) Ludogorac (2. februar) Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija