• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2019

13:43

NIKO NE MOŽE DA GARANTUJE DA ĆE ZVEZDA IGRATI LŠ NAREDNE GODINE! Degenek o odlasku sa "Marakane"

Crvena zvezda

NIKO NE MOŽE DA GARANTUJE DA ĆE ZVEZDA IGRATI LŠ NAREDNE GODINE! Degenek o odlasku sa "Marakane"

Podeli vest

Novi fudbaler Al Hilala Miloš Degenek istakao je da uspeh Crvene zvezde iz ove sezone ne mora nužno da znači da će se ponoviti i u narednoj, objšnjavajući delom razloge napuštanja "Marakane" posle samo pola godine

Kako je naveo za australijske medije, postoji nekoliko stvari koje niko neće saznati a tiču se njegovog prelaska iz redova srpskog šampiona na Bliski istok.

Postoji nekoliko stvari koje niko ne zna i koje niko neće saznati o tome zašto sam se odlučio da na kraju odem. Klub je očigledno razmišljao drugačije, a navijači su bili vrlo uznemireni kada su čuli da bih mogao da odem. Želeli su da ostanem duže u Zvezdi, ali to je jednostavno fudbal - rekao je Degenek koji je pre 10 dana zadužio opemu Al Hilala.

(FOTO) GOTOVO - DEGENEK I ZVANIČNO PREŠAO U AL HILAL! Zvezda ostala bez pouzdanog štopera

Mnoge je začudilo što se reprezentativac Australije odličio za odlazak u jednoj od najuspešnijih sezona za klub sa "Marakane", ali on postavlja razumno kontrapitanje.

Ljudi kažu da sam napustio klub iz Lige šampiona i otišao u Aziju, ali ne treba da se zaboravi da je Crvena zvezda prvi put posle 26 godina igrala to takmičenje. Ko, uostalom, može da garantuje da će Zvezda i naredne godine igrati Ligu šampiona - naveo je Degenek i ponovio da je srpski šampion klub koji voli najviše na svetu.

(FOTO) ZVEZDO, HVALA TI ZA NAJLEPŠIH ŠEST MESECI U MOM ŽIVOTU! Emotivan oproštaj Degeneka od "Marakane"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gipsani

pre 5 godina

Мало је ово муфљуски став. Кад би се људи борили само за циљеве и само у групама за које су сигурни да ће победити онда би свет био прилично морално сиромашан. У сваком случају није баш српски резон.

straja

pre 5 godina

OK ljubav je ljubav a LOVA je lova!!!Naravno da voli CZ kad treba a LOVU kad NJEMU TREBA...to je danasnji svet i zivot...posteno odradio...i otisao.Ako CZ mozda nece ..onda je logicno i da on MOZDA NECE biti isti kao sto je bio...sto je prilicno verovatno....odlazili su i BOLJI(koji su takodje VOLELI) ali dolaze novi koji OPET TAKODJE VOLE....i mi sto pratimo VOLIMO...sve je samo LJUBAV ali ima ponesto i LOVE.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija