• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2019

07:05

GAJIĆ ODBIO PARTIZAN, ČEKA PONUDU ZVEZDE! Crveno-beli ponovo kreću po defanzivca Bordoa!

Crvena zvezda

GAJIĆ ODBIO PARTIZAN, ČEKA PONUDU ZVEZDE! Crveno-beli ponovo kreću po defanzivca Bordoa!

Podeli vest

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Milan Gajić nije želeo ove zime da pređe u Humsku jer veruje da bi mogao da se dogovori sa Crvenom zvezdom

Za fudbalera Bordoa bio je zainteresovan Partizan, ali je Gajić odlučio da se zahvali crno-belima i sačeka ponudu srpskog šampiona.

Gajić je već neko vreme u drugom planu kod trenera "žirondinaca" Rikarda Gomeša i želi da napusti klub. Crveno-beli su jedno vreme bili baš zagrejani za Gajića, pa je interesovanje potom splaslo, ali sada na "Marakani" opet razmišljaju o dovođenju kapitena "orlića".

Rotacije u odbrani

Međutim, transfer Gajića u redove šampiona Srbije zavisiće od nekoliko stvari.

Zvezdin prelazni rok


Otišli
Nenad Krstičić (AEK)
Nemanja Milić (BATE)
Miloš Degenek (Al Hilal)
Blizu odlaska
Milan Rodić

Došli
Nemanja Milunović (BATE)
Miloš Vulić (Napredak)
Aleksa Vukanović (Napredak)
Erik Jirka (Spartak Trnava)
Dejan Vidić (Zlatibor)
Blizu dolaska
Milan Rodić (Bordo)

- Na "Marakani" cene kvalitete Milana Gajića i žele da ga dovedu, ali pregovori su daleko od završne faze. Dolazak Gajića zavisiće od prodaje nekoga od defanzivaca crveno-belih, kao i od Bordoa. Milan ima ugovor do juna 2020. godine i Francuzi ga sigurno neće pustiti bez obeštećenja, a Zvezda neće po svaku cenu dovoditi igrača jer ima dovoljno širok roster - kaže za Informer izvor sa "Marakane".

Kada je reč o odlasku defanzivaca, najbliži transferu je levi bek Milan Rodić. Iako igra suprotnu poziciju od one koju pokriva Gajić, u slučaju njegovog odlaska bi moglo da se otvori mesto za defanzivca Bordoa.

- Zvezda ima dva desna beka, Filipa Stojkovića i Marka Gobeljića, ali obojica mogu da pokrivaju još neke pozicije. Gobeljić je često igrao levog beka i verovatno bi se tamo prebacio u slučaju odlaska Rodića, dok je Stojković neretko bio štoper. U finišu prvog dela sezone je više igrao u srcu odbrane, a i pre dva dana, na prvoj pripremnoj utakmici, igrao je centralnog defanzivca - ističe sagovornik Informera.

Ima ponuda

Da je posle Miloša Degeneka, koji je prešao u Al Hilal za 3,6 miliona evra, odlasku najbliži upravo Rodić, nedavno je potvrdio i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

- Rodić je igrač koji bi mogao da nas napusti do kraja zimskog prelaznog roka. On je kod nas već
godinu i po dana, ima ponuda za njega i nije isključeno da će otići do kraja januara - ističe Zvezdan
Terzić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija