• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

29.01.2019

07:05

(VIDEO) DOVEŠĆU IVANIĆA U ZVEZDU! Milunović nagovara bivšeg saigrača da mu se pridruži!

Crvena zvezda

(VIDEO) DOVEŠĆU IVANIĆA U ZVEZDU! Milunović nagovara bivšeg saigrača da mu se pridruži!

Podeli vest

Čujem se sa Mirkom svaki drugi dan, i oni su ovde u Beleku tako da ću pokušati da ga nagovorim da pređe u Zvezdu, poručuje defanzivac crveno-belih Nemanja Milunović (29)

Iskusni defanzivac je sredinom decembra prošle godine predstavljen na "Marakani" i nada se da bi uskoro njegovim stopama mogao da krene i Mirko Ivanić.

Zvezda je izazov

Promena

​Ovo je novo poglavlje za mene posle cetiri godine u Belorusiji. Došlo je do nekog zasićenja i želeo sam promenu
Nemanja Milunović, defanzivac Zvezde

Nih dvojica su tri godine igrali za BATE Borisov, a i jedan i drugi su velika želja rukovodstva i stručnog štaba crveno-belih. Milunović je zadužio opremu šampiona Srbije, a u Ljutice Bogdana se nadaju da će i Ivanić konačno biti predstavljen kao novi fudbaler Zvezde.

- Tri godine sam bio sa Ivanićem u Borisovu i voleo bih da ponovo igramo zajedno. Čujemo se svaki drugi dan, videću se sa njim pošto je i BATE ovde na pripremama. Kad je dolazio iz Vojvodine u BATE, ja sam ga iz hotela u hotel preveo, tako da sam mu u šali rekao da će tako i sada biti. Daće Bog da bude tako - kaže Milunović za Informer.

Iskusni defanzivac se nekoliko prelaznih rokova dovodio u vezu sa dolaskom na "Marakanu", a sada je objasnio zašto se transfer ranije nije realizovao.

- Ima mnogo stvari oko mog dolaska u Zvezdu. Već nekoliko prelaznih rokova je bilo kontakata, a meni je supruga bila trudna sa drugim detetom. Nije bio dobar momenat za promenu sredine pogotovo jer smo se tamo navikli i sve nam je odgovaralo, tako da su te stvari mimo fudbala uticale na moje odluke. Sa time su bili upoznati i Mirkela i Terzić - objašnjava Milunović.

Propušteni Mundijal je božja volja

Milunović je bio standardni reprezentativac dok je na klupi "orlova" bio Slavoljub Muslin. Medutim, od dolaska Mladena Krstajića, visokog štopera nema na spisku, a tome je kumovala i teška povreda kolena.
- Mislim da je sve to što se desilo, povreda i neodlazak na Mundijal božja volja. Ta povreda je došla u pogrešno vreme, ali sve je to od boga i tako prihvatam. Negde ti da da se podigneš, negde da padneš. Milion igrača ostane u Srbiji i žargonski recčno se tu i ugasi iako su bili veliki talenti. Imao sam uspone i padove i zahvalan sam bogu što je tako - kaže Milunović.

Visoki štoper je u Srbiji ponikao u čačanskom Borcu, a afirmaciju je stekao u Mladosti iz Lučana. Posle četiri godine se vratio u srpski fudbal.

- Ovo je na neki način novo poglavlje za mene posle četiri godine u Belorusiji. Došlo je do nekog zasićenja i želeo sam promenu. Najgore je kad se čovek uspava, imao sam želju da nešto promenim. Poziv Zvezde sam shvatio kao novo izazov, novo dokazivanje - ističe novi defanzivac crveno-belih.

Peta titula

Milunović je sa BATE-om osvojio četiri titule u Belorusiji i nada se da će sada ocojiti šampionat sa crveno-belima.

- Kad sam dolazio ovde, šalio sam se sa prijateljima u Belorusiji da sam tamo sada uzeo treću zvezdicu i ako se ne varam, ako sada osvojimo titulu, i ovde će biti treća zvezdica iznad grba. Ne može da se poredi titula u inostranstvu sa onom koju osvojiš u svojoj državi. Tamo sam uzeo četiri titule i voleo bih da mi ta peta, jubilarna, bude sa Zvezdom - naglašava Nemanja Milunović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija