• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

31.01.2019

11:54

MARIN ODBIO PONUDU IZ KATARA! Marko: Ne idem, nego čekam NOVI UGOVOR SA ZVEZDOM!

Crvena zvezda

MARIN ODBIO PONUDU IZ KATARA! Marko: Ne idem, nego čekam NOVI UGOVOR SA ZVEZDOM!

Podeli vest

Prva zvezda Crvene zvezde Marko Marin odbio je unosnu ponudu iz Katara u ovom prelaznom roku, jer želi da ostane u klubu

Marin je novinarima na pripremama u Beleku otkrio da je imao dogovor sa čelnicima kluba da može da ode ukoliko stigne neka "moćna" ponuda, a takva je stigla iz Katara. 

- Kad sam dolazio u klub dogovorio sam se sa Terzićem da u slucaju vanserijske ponude sednemo i porazgovaramo. Takva ponuda je stigla iz Katara, mi smo seli, ali smo se dogovorila da odbijemo, jer sam u ovom trenutku previše važan za klub - rekao je Marin.

On je dodao da umesto odlaska, očekuje - novi ugovor sa Zvezdom.

Trebalo bi uskoro da sednem sa čelnicima, da porazgovaramo o novom ugovoru. Ja se koncentrišem na ovu sezonu i želim duplu krunu - poručio je Marko Marin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija