• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.02.2019

16:39

ŽELIMO POBEDU ZA RASTANAK! Zvezda ruši Unikahu u "Pioniru"

Crvena zvezda

ŽELIMO POBEDU ZA RASTANAK! Zvezda ruši Unikahu u "Pioniru"

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, koji se vraća na klupu posle temperature i propuštenog meča protiv Olimpije, kaže da želi da se ekipa pobedom nad Unikahom oprosti od učešća u Evrokupu

Crveno-beli sa skorom 1-4 u G grupi nemaju šanse za prolaz u četvrtfinale Evrokupa, gde idu Valensija i Unikaha.

- Izgubili smo šansu da prođemo dalje, iako smo imali mogućnosti da to promenimo i gubili utakmice u tesnim završnicama. Žao nam je zbog toga. Za klub, navijače i sve nas je izuzetno važno da se oprostimo pobedom jer se tako gradi atmosfera i samopouzdanje koje će biti potrebno za sve ono što nam sledi - rekao je Tomić za klupski sajt.

I u predstojećem meču Zvezda će biti bez povređenog kapitena Branka Lazića.

- Bez obzira što je Unikaha obezbedila plasman, sigurno će doći sa ozbiljnim pristupom i velikom željom da pobedi. Znamo šta možemo da očekujemo od njih, a cilj nam je da odigramo bolju utakmicu nego u Malagi i da damo sve od sebe da ostvarimo pobedu - zaključio je Tomić.

Centar Dušan Ristić ističe da je utakmica važna bez obzira što nema takmičarski značaj.

- Imamo priliku da se oprostimo od Evrokupa eventualnom pobedom, daćemo sve od sebe da tako bude. Veoma brzo nas očekuje Kup, borba za drugi trofej i to je odlična šansa za nas da se na najbolji način pripremimo. Odličan su tim, dobili su prethodnog vikenda Real Madrid i to najbolje dokazuje kakav kvalitet imaju - istakao je Ristić, dodavši da je bilo neprijatno posle poraza od Unikahe, Valensije i Limoža, ali da bi iz njih trebalo da se izvuku pouke.

Utakmica Crvena zvezda - Unikaha igraće se u utorak od 18.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija