• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: slobodna dalmacija

09.02.2019

15:32

(VIDEO) SKANDAL U SPLITU! HULIGANI NAPALI VATERPOLISTE CRVENE ZVEZDE! Tukli su ih usred grada, jedan se od batina SPASAO SKOKOM U MORE!

Crvena zvezda

(VIDEO) SKANDAL U SPLITU! HULIGANI NAPALI VATERPOLISTE CRVENE ZVEZDE! Tukli su ih usred grada, jedan se od batina SPASAO SKOKOM U MORE!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde koja večeras igra na Poljudu s Mornarom napadnuti su danas u centru Splita na Rivi!

Kako se saznaje, četvorica igrača Crvene zvezde sedeli su na kafi oko 13:40 sati na glavnom gradskom šetalištu kada im je prišla grupa mladića i zatražila da skinu trenerke s klupskim obeležjima, a potom su počeli da ih guraju i tuku. Jedan od napadnutih vaterpolista spasao se skokom u more, dok su ostali pobegli.

Tek po dolasku policije izašao je iz mora ispred Rive i utvrđeno je da nema povreda, dok su se ostala trojica vratila u hotel.

Splitska policija traga za napadačima. 

Neslužbeno se saznaje da su napadači bila petorica mladića.

- Odjednom je nastala strka i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača - ispričao je jedan od svedoka.

Splitska policija saopštila je vaterpolista posle udraca odbio lekarsku pomoć.

- Dobili smo dojavu, po izlasku na mesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče. U toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje - poručili su iz splitske policije.

Prema poslednjim informacijama, ekspedicija beogradskog kluba se vraća za Beograd, jer se ne oseća bezbedno u Splitu, tako da se neće odigrati meč Regionalne lige sa Mornarom.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Delija

pre 5 godina

A cuj ove u pozadini:"ipak je on cetnik".Srbijo probudi se

Juznoprugas

pre 5 godina

Sto da se probudi ostatak Srbije?Vi ste prodali dusu djavolu zarad ex-Yu lige i sa ujacima usli u dil!Ja ne zelim da igram ligu sa njima.Vec po ugledu na Madjare i Orbana da igram samo nasu ligu i razvijam samo Srpski sport!To se ocekivalo-znalo da CZ grb izaziva kavgu u Splitu!

Viki

pre 5 godina

tata ti je bolestan. Isto su doživili i naši sportaši u Kraljevu, dobro nisu se okupali, nego je dječak, sportaš, junior dobio pepeljaru od četnika u glavu i završio je na hitnoj, odnosno urgentnom kako vi kažete. Prema tome, pokrij se ušima i pozdravi tatu.

Nik

pre 5 godina

Kakve veze ima moj tata sa ovim bolesnice jedna...O ovome pricam,svi ste bolesni u glavi,dokazala si to ovim komentarom...Idi leci se,ustvari ne moras jer kao sto sam rekao za vas nema leka,neizlecivo zapamti...

Branislav

pre 5 godina

To je demokratija u lepoj tudjanovoj hrvatskoj pa gospodo draga mi smo im stvorili drzavu pa sada treba da uzivamo mi srbi smo krivi nisu oni, nama uvek bog oprasta a njima mi, sramota

Rakela

pre 5 godina

Strašno u 21 veku. Dokle više tog primitivizma? Ne moramo se mi voleti, ali osnovne civilizacijske ljudske norme se trebaju poštovati. U snimku se čuje ipak je on ćetnik, sad da li je to rečeno sarkastično ili ne ne znam, ali ovo je prevršilo svaku meru. Svaka čast ovim normalnim ljudima koji su priskočili da mu pomognu da iziđe iz mora. E Splićani daleko vam vaša kuća.

Ante

pre 5 godina

4 vaterpolista protiv 5 huligana? Pa šta ih niste pobacali u more, po svakoj logici ste fizički jači od huligana. Ajde, bar si se okupao u moru, nije ni ladno toliko, koliko vidim. A dobit ćeš i broj mobitela ove spličanke hehehe.. Ljudi, shvatite da je dres Crvene Zvezde u Splitu provokacija za neke članove Torcide. Čisto sumnjam da bi neko u dresu Hajduka prošao lišo u centru Beograda. Sigurno bi se našlo 5 budala.

Tuga

pre 5 godina

Dokle će sve što je srpsko biti provokacija? Vi hrvati stojite u mestu, ovo nije ni 41. a ni 91. Upristojite se, naučite biti civilizovani, samo toliko. Niko ne traži da nas volite, samo pristojnost.

Ante

pre 5 godina

Pa možeš tražiti od navijača Torcide da budu pristojni, mene ne trebaš. Ta nepristojna Torcida, zašto se ne ugledaju na Delije, Grobara, Radovce.. To je kultura i tolerancija.

Pedro

pre 5 godina

Njih tamo u hrvatskoj treba sve pod psihijatrisku brigu. Jako su bolesni...

Pedro

pre 5 godina

Moj se komentar odnosi na Hrvate. Izvinjavam se preostalim Srbima u hrvatskoj, također se izvinjavam onom jednom procentu Hrvata koji su pristojni ljudi i ne mrze nikoga. Na žalost vašu i našu imate 99 % fašista i idiota.

Hrv

pre 5 godina

Na žalost i kod vas ima 99% ,,onih,,, gdje s,i uvrsti se sam.

Vladimir

pre 5 godina

Jadan decko....Spasava se od divljih zveri zeljnih krvi.Ljudsko neduzno bice skocilo u vodu da se spasi od krvnika! Ne znam zasto nasi uopste idu kod tih umobolnika.Ukletu zemlju kojom hodaju divljaci prokleti.

Srbenda

pre 5 godina

I pre rata su Splićani bili ustaše. Ništa novo. Koji su to veliki kompleksi, jadnici primitivni i zaostali.

Micko

pre 5 godina

Naših 4 se povuklo pred njihovih 5... i još skaču u more.... eeee junaka majko mila

UFOLOG

pre 5 godina

Lepo sam ja napisao a po ovome bio sam u pravu da je "Ustašitis"opaka i zarazna bolest. A vi niste hteli da objavite. A sada evo dokaza sam ovaj događaj.

Bane

pre 5 godina

Cuj glupace:"Ipak je on cetnik?Nikada Hrvat ozdraviti nece.

dražo

pre 5 godina

napali su crnogorce,ne srbe tako da se ne brinete,bar je momak tako vikao iz vode 'JA SAM CRNOGORAC NE SRBIN'

BRANKO STOJKOVIĆ

pre 5 godina

PRAVA SLIKA HRVAATSKE "SRAMOTA" JA NIKOGA OVDJE NE BRANIM I NEPRISTRAN SAM ČOVJEK, I NIKOME NE ŽELIM ŠUTJETI: U OVOM SLUČAJU GDJE SU U SPLITU FIZIČKI NAPADNUTI VETERPOLISTI "CRVENE ZVEZDE", NEKA MINISTAR POLICIJE DAVOR BOŽINOVIĆ DADE SVOJU OSTAVU U MUP-u RH, JA GA PITAM: KAKVA JE SIGURNOST GRAĐANA U HRVATSKOJ. (Brnko Stojković)

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija