• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2019

08:35

RIVERS TRAŽIO DA IDE, Zvezda na korak do velikog pojačanja!

Crvena zvezda

RIVERS TRAŽIO DA IDE, Zvezda na korak do velikog pojačanja!

Podeli vest

Američki košarkaš Kej Si Rivers zatražio je da napusti Ređo Emiliju, rekao je direktor italijanskog kluba

Sportando je najavio da je Crvena zvezda zainteresovana za Kej Si Riversa, a sada je i sportski direktor Ređo Emilije Filipo Baroci potvrdio da je Rivers na izlaznim vratima.

Ne mogu da kažem da neki igrači nisu tražili da idu i da postoje pregovori. Znaćemo više narednih dana - rekao je Baroci za italijanske medije.

U pojedinim italijanskim medijima se pominje da postoji i izlazna klauzula koju će Zvezda platiti. Posao bi vrlo brzo trebalo da bude završen i ozvaničen, a Rivers će potpisati ugovor do kraja sezone, dok bi se ekipi priključio početkom predstojeće sedmice.

Ako ovaj posao već nije gotov, onda je vrlo blizu i samo se čeka da sve postane i zvanično.

ZVEZDA DOVODI VELIKO POJAČANJE! Bivši igrač Reala i Panatinaikosa stiže u Beograd


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija