• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2019

12:31

(VIDEO) TEŠKA ROBIJA PRETI NAPADAČIMA NA ZVEZDINE VATERPOLISTE! Tukli igrače PESNICAMA, NOGAMA, PALICAMA I PRETILI NOŽEM!

Crvena zvezda

(VIDEO) TEŠKA ROBIJA PRETI NAPADAČIMA NA ZVEZDINE VATERPOLISTE! Tukli igrače PESNICAMA, NOGAMA, PALICAMA I PRETILI NOŽEM!

Podeli vest

Splitska policija trojicu mladića koje se sumnjiče da su u subotu na splitskoj Rivi napali vaterpoliste Zvezde tereti za kazneno delo razbojništva uz upotrebu opasnog oružja, kao i za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda iz mržnje

Za prvo delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora dok je za drugo određena kazna od jedne do osam godina zatvora. Očekuje se da će tražiti određivanje istražnog zatvora, prenosi Slobodna Dalmacija.

Trojica mladića terete da su po dogovori i planu zajedno s još nekoliko nepoznatih osoba bez razloga i povoda napali Aleksandra Kralja, Miloša Maksimovića i Dušana Vasića koji su kao gosti sedeli u jednom kafiću na Rivi.

ZAKLAĆEMO TE NE BUDEŠ LI SKINUO MAJICU! Direktor Zvezde otkrio kroz kakav PAKAO su prošli vaterpolisti u Splitu!

UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU PRETUKLI IGRAČE ZVEZDE, kod jednog pronađen ukradeni dres!

Napali su ih, prema prijavi, zbog toga jer su na njima uočili klupska obeležja pa su  bez ikakvog upozorenja izudarali Kralja i Vasića šakama, nogama, palicama i drugim predmetima u telo i glavu tražeći od njih da predaju odeću sa klupskim obečežjima, prenosi Slododna Dalmacija. 

- Nazivali su ih četnicima i pretili da će ih zaklati, a Maksimović i Vasić uspeli su da pobegnu iako su napadači trčali za njima. Kralj je skočio u more zbog straha za vlastiti život, a pre toga napadači su uspeli da m,u otmu jaknu.  S obale su nastavili da prete Kraklju da će ga zaklati i dalje su tražili njegovu klupsku odeću pa im je on dao majicu i trenerku. Nakon što su se domogli plena, a pre dolaska policije, napadači su pobegli - navodi isti izvor.

MRŽNJA HRVATA PREMA SRBIMA BOLESNA! Naši sportisti stalno na meti hrvatskih huligana

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK STRAVIČNOG NAPADA NA VATERPOLISTE! Sin fudbalskog trenera organizovao prebijanje zvezdaša!

"DELIJE" DRAGE, PRIČAJTE KAKVO JE MORE U FEBRUARU! Bolesni ustaški um člana skupštine Splita

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan

pre 5 godina

Uvek se iznenadim kad proćitam ovakav naslov, "Tešla robija preti....." Nažalost, ne preti niti će iko dobiti robiju, bilo kakvu, a ponajmanje tešku. U suprotnom, ne bi se ovo ni dogodilo. Niko ne bi rizikovao robiju radi poremlaćivanja tamo nekih sportista, pa makar i iz Srbije.

Rajko

pre 5 godina

Robijaće kao hrvatski generali posle Haga.Pa zar neko veruje u tu budalaštinu da će njih osuditi.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20