• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.02.2019

17:43

DRAŽ KUPA JE ŠTO MOŽE SVAKO DA GA OSVOJI! Tomić hvalio protivnike pred završnicu Kupa u Nišu

Crvena zvezda

DRAŽ KUPA JE ŠTO MOŽE SVAKO DA GA OSVOJI! Tomić hvalio protivnike pred završnicu Kupa u Nišu

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić istakao je da očekuje neizvestno takmičenje u Kupu Radivoja Koraća u Nišu i da svi imaju šansu za trofej

Tomić je naveo da je draž Kupa u šansi da ga i mali klubovi osvoje, anavodeći poziciju svakog od učesnika na turniru u "Čairu" naveo je da dolaze svi zahuktani.

- Očekuje nas vrlo neizvesno takmičenje, draž Kupa da što svako ima šansu i želju da ga osvoji. Naša jedina želja i plan je da idemo utakmicu po utakmicu i da igramo dobru košarku u Nišu. Puno je dobrih ekipa, Mega, Dinamik i FMP, svaka čast momcima iz Žitišta, Borac je uvek neugodan, Novi Pazar je već i kroz srpsku ligu pokazao svoje ambicije, a branilac trofeja Partizan je u dobrom trenutku nakon pobede nad Budućnosti - rekao je Tomić za klupski sajt.

On je dodao da bi voleo da može da računa na sve igrače, ali zbog pravila broja o strancima to nije slučaj, pa u timu nisu poslednje pojačanje Kej-Si Rivers, Majkl Odžo i Muhamed Faje.

- Znam da u Nišu i regionu ima puno navijača Crvene zvezde i pozivam ih da nam pruže podršku u utakmici sa Dinamikom, koji je naš prvi rival u završnici Kupa - rekao je Tomić.

Kapiten Branko Lazić razmišlja isto kao Tomić, samo o prvom meču protiv Dinamika.

- Spremamo se za tu utakmicu kao da je finale, ali i za svaku sledeću ako do nje dođe. Skoncentrisani smo samo na našu igru i tim. Drago mi je da je tim reagovao sa tri uzastopne pobede nakon Evrokupa i da smo uspeli da održimo dobru atmosferu. Idemo utakmicu po utakmicu, a Dinamik je najvažniji - rekao je oporavljeni Lazić.

Njegov saigrač Marko Kešelj, takođe, ističe da je Dinamik najbitniji u ovom trenutku.

 - Imali smo dovoljno vremena da treniramo, da se osvežimo i spremni idemo u Niš. Svako u Kupu ima ambicije, imamo ih i mi, imamo dobru atmosferu u timu, i željno iščekujemo start turnira - zaključio je Kešelj.

Utakmica Crvena zvezda - Dinamik igra se u petak od 19.30 u niškoj dvorani Čair.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija