• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2019

15:08

TITULA SE PODRAZUMEVA! Vukanović iz Zvezdinog tramvaja širi optimizam

Crvena zvezda

TITULA SE PODRAZUMEVA! Vukanović iz Zvezdinog tramvaja širi optimizam

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Aleksa Vukanović, tokom vožnje tramvajem sa bojama i grbom kluba, poručio je da ga samo pobeda interesuje protiv Vojvodine na startu prolećnog dela sezone, a da se titula na kraju sezone podrazumeva

Kako je naveo, tri boda protiv novosadskog tima na početku prolećnog dela sezone su jedina opcija.

- Idemo na tri boda, razmišljamo samo o tome, a ne o remiju ili, ne daj bože, porazu. Cilj je titula, ona se podrazumeva - rekao je Vukanović Tanjugu tokom vožnje u kojoj je potpisivao autograme, slikao se i družio sa navijačima.

(FOTO) ZVEZDIN TRAMVAJ PROVOZAO CRVENO-BELE IGRAČE I NAVIJAČE! Šampion Srbije originalno najavio nastavak Superlige

O akciji Zvezde, odnosno vožnji tramvajem od Gospodarske mehane do Bogoslovije i nazad, kaže da je pravi potez.

- Predivan je osećaj, lepa je stvar da se skupimo i družimo u velikom broju. Akcija je sjajna, kako za grad, tako i za klub - naveo je prvi strelac Superlige sa 12 golova.

Pojačanje iz Napretka pozvalo je navijače Zvezde da ispune tribine i pomognu ekipi protiv Vojvodine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija