• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2019

17:10

ZVEZDA TRAŽI POMERANJE FINALA KUPA RADIVOJA KORAĆA! Crveno-beli se žale na pregust raspored

Crvena zvezda

ZVEZDA TRAŽI POMERANJE FINALA KUPA RADIVOJA KORAĆA! Crveno-beli se žale na pregust raspored

Podeli vest

KK Crvena zvezda zatražila je od televizije Arena sport i Košarkaškog saveza Srbije pomeranje termina finala Kupa Radivoja Koraća, koje je planirano za nedelju od 17 sati

Razlog pomeranja utakmice koja odlučuje od novom pobedniku najmasovnijeg košarkaškog takmičenja u Srbiji je blizina njegovog odigravanja sa eventualnim polufinalnim duelom koji bi izabranici trenera Milana Tomića igrali svega 18 sati ranije.

Naime, ukoliko prebrode prvu prepreku u vidu Dinamika, košarkaši Zvezde bi u subotu od 21 sat igrali protiv pobednika duela između Mega Bemaksa i čačanskog Borca, pa bi u slučaju trijumfa imali premalo vremena da odmore i pripeme se za finalnu utakmicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17