• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2019

18:01

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA PREGAZILA VOJVODINU! Šampion briljirao za prvu prolećnu pobedu

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA PREGAZILA VOJVODINU! Šampion briljirao za prvu prolećnu pobedu

Podeli vest

Lakše nego što se očekivalo, fudbaleri Crvene zvezde u u prvom meču prolećnog dela sezone savladali novosadsku Vojvodinu na stadionu "Rajko Mitić" sa 4:0

Prolećno vreme i pravo prolećno raspoloženje za sve koji vole Crvenu zvezdu bilo je ovog subotnjeg popodneva na "Marakani" gde su izabranici Vladana Milojevića i aktuelni šampioni Srbije pokazali terenski i rezultatsku nadmoć u odnosu na goste iz Novog Sada.

Briljirao je dvostruki stralac Ričmond Boaći, koji je načeo mrežu Rockova u 24. minutu postigavši prvi prolećni gol za crveno-bele, a kasnije se upisao u strelce i u 68. minutu.

Osim Boaćija, koji je odigrao jednu od boljih utakmica od letošnjeg povratka na "Markakanu" briljirao je i Marko Marin, koji je delio lopte kao na talonu.

Bivši reprezentativac Nemačke je u 28. uposlio Simića koji je kao vihor proleteo pored igrača Vojvodine za vođstvo od 2:0 u tom trenutku, a konačnih 4:0 postavio je rezervista Pavkov lepim golom na još lepšu asistenciju Marina.

Sve što su gosti uspeli da urade je nekoliko lepih pokušaja Ezea, ali lopta nikako nije nalazila način da završi iza leđa Borjana.

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 4:0 (2:0)

Strelci: Boaći u 24. i 68. i Simić u 28. i Pavkov u 89. za Crvenu zvezdu.

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Milan Ilić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Jovičić, Čaušić,  Ben (od 62. Jirka), Marin, Simić (od 83. Ivanić), Boaći (od 75. Pavkov).

VOJVODINA: Rockov, Stojković, Graovac, Saničanin, Devetak, Milojević, Mitošević, Đuričin, Đurić (od 64. Nešković), Gojkov (od 78. Mesarović), Eze (od 73. Matić). 

TOK MEČA

89' GOOL! Pavkov postavlja konačnih 4:0 na izvrsnu asisteniciju Marina.

88' Solidan pokušaj za Matića, ali mreža Borjana je ostala netaknuta kao i u prethodnih skoro sat i po vremena igre.

83' Ništa se specijalno ne dešava na terenu posle trećeg gola za Crvenu zvezdu. Monotoniju na terenu razbio je ulazak najzvučnijeg pojačanje Zvezde u zimskom prelaznom roku Mirka Ivanića, koji je ušao na teren umesto strelca Simića.

Foto: Starsportphoto

 

68' GOOL! Boaći postiže drugi gol za Zvezdu na ovom meču, a ukupno treći za Crvenu koja je kaznila promašaje "lala" u drugom poluvremenu i praktično rešila pitanje pobednika na ovom meču.

56' Odlična šansa za Ezea. Pokušao je napadač Vojvodine da ugrozi gol Borjana, ali ponovo nije uspeo.

49' Prvi ozbiljniji napad za Zvezdu nije izrodio ništa mnogo pošto je Simić završio sa loptom u gol autu.

Prvo poluvreme

45' Kraj prvog poluvremena! Nije bilo nadoknade, pa crveno-beli odlaze na odmor sa velikih dva gola prednosti.

43' Korner za Vojvodinu ništa bitnije nije iznedrio za novosadski tim, ali je već u narednom napadu Eze namučio domaće u petercu, ali nijej uspeo da zahvati loptu i smesti je u mrežu.

40' Korner za Crvenu zvezdu izborio je Veljko Simić. Ben je ubacio loptu sa strane, ali je Rockov izboksovao loptu u polje do koje je došao Gajić, ali bivši igrač Bordoa nije mogao sam protiv nekoliko protivničkih igrača.

37' Interesantan pokušaj Graovca posle ubačene lopte iz slobodnog udarca. Pokušaj fudbalera Vojvodine završen je preko gola.

28' GOOL! Nakon maestralne aistencije Marina u prostor Simić duplira prednost Zvezde na 2:0.

Foto: Starsportphoto

 

24' GOOL! Crvena zvezda vodi golom napadača Ričmonda Boaćija, koji je najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju i posle odbitka od jednog igrača Vojvodine zakucao loptu u mrežu Rockova.

Foto: Starsportphoto

 

20' Pokušao je Marin u stranu Rockova, ali je golman Vojvodine krajnjim naporom odbranio, već u narednom napadu pokušao je Boaći, međutim mreža je i dalje ostala mirna.

19' Prekršaj na ivici kaznenog prostora za Zvezdu. Fauliran je Ben.

16' Prvi pokušaj za Vojvodinu imao je mladi Milojević udarceg sa distance, ali je lopta bila daleko od mogućnosti da ugrozi Borjana. Igra se rasplamsava.

11' Lepo je Boaći propustio loptu do Bena, ali je Devetak zaustavio Zvezdinog napadača sa Komorskih ostrva. Nakon toga je i Čaušić traljavo pokušao. Zvezda igra prilično dobar fudbal u uvodnih 10 minuta igre. 

7' Prvi korner za Vojvodinu izborio je Đuričin. Ništa ozbiljnije se nije izrodilo iz toga, jer je Saničanin napravio faul u napadu pa će Borjan degažirati loptu u polje.

5' Lepa kombinacija crveno-belih fudbalera završena je nedozvoljenom pozicijom u kojoj se našao Gajić. Pomoćni sudija je lepo procenio i okončao napad Zvezdinih fudbalera.

1' Zvezda je već posle pola minuta stigla do kornera posle prodora novajlije Gajića, a posle nesigurnog izleta Rockova, došlo je do novog ubacivanja iz ulga kada je pokušao Marin, ali se ništa konkretnije nije desilo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59