• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

19:47

U ZVEZDI BESNI! Čović se vanredno obraća javnosti, igrači nisu izašli na dodelu medalja!

Crvena zvezda

U ZVEZDI BESNI! Čović se vanredno obraća javnosti, igrači nisu izašli na dodelu medalja!

Podeli vest

Partizan je odbranio pehar Kupa Radivoja Koraća, ali Crvena zvezda nije sačekala dodelu medalja, već se odmah povukla sa terena i napustila dvoranu

Košarkaši Crvene zvezde nisu izašli na dodelu medalja nakon finala a prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović će sa početkom od 20 sati u obližnjem hotelu održati vanrednu konferenciju za novinare

Najverovatnije ima veze sa sudijskim odlukama. Podsetimo, pobednik je odlučen poenima Džoka Lendejla sa penala dosuđenih nakon što ga je u poslednjoj sekundi faulirao Bii Beron. 

U Zvezdi nikako nisu hteli da pređu preko toga, iako su u finišu imali produžetak u džepu, kada je Beron napravio faul u odbrani, odveo Lendejla na liniju penala i poklonio Kup rivalu.

Zato je prvi čovek Zvezda Nebojša Čović verovatno zakazao vanrednu konferenciju za medije, povukavši ekipu u hotel, pa trener Milan Tomić i igrači nisu otišli na konferenciju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 5 godina

Covicu u pravu ste !!! Sudije su "odradili" posao za Partizan, pa to se iz aviona vidi !!!! Al isto tako stoji da gosim UOBRAZENI trener TOMIC ne zasluzuje i ne treba vise da sedi na klupi Zvezde !!! Upropastio je tim Zvezde !!!

gagom

pre 5 godina

Ništa novo od limenki;čim im ne daju pp aparate (kad su u nevolji!) slede saopštenja,protesti ... Za promenu,neka ponovo odgledaju utakmicu ,uz nekog stručnog komentatora ,pa će im se sve "kazat" ....

ljubo

pre 5 godina

za ovo napustanje da se kazne sa zabranom publike bar na 1 utakmici u finalu kls.

Apocalipto

pre 5 godina

Tipično za Čovića! Ovaj čovek je kancer srpske košarke.

Dejan

pre 5 godina

Covic ne ume da podnese poraz..Uvek ista prica kad Zvezda izgubi utakmicu..Savez, Sudije, kradja..Tako je bilo i prosle Godine u finalu Aba lige..Mislim da se igraci nisu nista pitali oko primanja medalje. Jer je tako rekao Vlasnik svega u Zvezdi, pa i njihovih umova..

Sasha

pre 5 godina

Ovaj lik je grobar srpske kosarke, u oba svoja FMPa dovodi strance dok srpski igraci sluze za grijanje klupe, mahanje peskirom i dodavanje vode. Lik ima dva svoja kluba u istom nivou takmicenja dok je u svim ozbiljnim ligama to zabranjeno. Neka objasni lopovluk sa fuzionisanjen Zvezde i FMP da bi zvezda izbjegla vracanje dugova od 15 miliona evra

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

TOMICA PROTERATI IZ SRBIJE,STO PRE,da spasemo sto se spasti moze(ako moze), kad nemoze da pobedi ovakav ,ocajni partizan,pa makar u lozi i KSS,sedeli vanzemaljci i sudili njima najblizi !!!!!!!!!!!!!!!

marko

pre 5 godina

Uvek ti neko kriv smradu jedan ,ili sudije ili kss ili mozda hladno bilo ili sta ??? Navikao ceo zivot da se igra kako ti sviras ?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija