• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

21:37

(VIDEO) U ZVEZDI SU ZBOG OVOGA BESNI! Tvrde da je Renfro napravio faul pre trojke!

Crvena zvezda

(VIDEO) U ZVEZDI SU ZBOG OVOGA BESNI! Tvrde da je Renfro napravio faul pre trojke!

Podeli vest

Partizan je odbranio Kup Radivoja Koraća pobedom nad Crvenom zvezdom 76:74, a predsednik crveno-belih Nebojša Čović tvrdi da su pokradeni

Partizan je pobedio poenima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja 0,2 sekunde pre kraja.

Međutim, predsednik Zvezde Nebojša Čović tvrdi da je sudijska trojka Belošević, Obrknežević, Jović propustila da svira faul u napadu Aleksu Renfrou neposredno pre nego što je pogodio trojku za vođstvo Partizana 74:72, na 35 sekundi pre kraja. 

Amerikanac je ušao u duel sa Filipom Čovićem, kog je poslao na parket, a onda je imao otvoren prostor za šut, što nije propustio.

NEBOJŠA ČOVIĆ GRMI POSLE KUPA: Sistemska krađa, KSS ne postoji, ne čestitam nekom ko krade!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ko gubi ima pravo da se ljuti

pre 5 godina

Faula nema jer se Zvezdin igrac nije postavio sa obe noge na parket vec se kretao...a tu faula nema!!! Kod zadnjeg napada se lepo vidi da je Partizanov igrac drzan za ruku dok je bacao u kos i ne vidim sta je sporno oko slobodnih bacanja?!

Zoran

pre 5 godina

Nema razloga za ljutnju! Ja sam učen ako treba da "isfingiram" faul u napadu treba da se ukopam, zaštitim prednji deo tela rukama i da samo sačekam da protivnik uleti u mene! Koliko ja vidim Zvezdin igrač nije stajao već je trčao i ušao u putanju Partizanovog igrača i ko zna možda bi Čović želeo da je napad prekinut u faulu za Partizan, ali eto sudija je prenebregao faul jer je Partizanov igrač sačuvao loptu i sledećeg trenutka šutirao. Možda je Partizanov igrač mogao i da promaši, što sudija ne zna kada ne dosudi faul (po meni u korist Partizana a ne Zvezde), ali na žalost Zvezde,... Patizanov igrač nije promašio.

Ja

pre 5 godina

Hahaha idi begaj, faul u napadu se svira ako su mu obe noge na parketu, a covic je bio u raskoraku samo jedna noga mu je bila na parketu. Pogledajte pravila molim vas, cak i da ga je odgurnuo ovaj se bacio kao da ga struja udarila

Ognjen

pre 5 godina

Moze samo faul covica da bude hahahaahahah usporite na 0.25 pa pogledajte

Bosko

pre 5 godina

Sramno sudjenje, Partizan bio bolji tokom veceg dela meca, ali sudije direktno ucestvovale u pobedi Partizana. Jad i beda po ko zna koji put u nasoj kosarci...

AS

pre 5 godina

OČIGLEDAN FAUL U NAPADU. SUDIJE SU MORALE POSLE TOG KONTAKTA DA SE OGLASE, AKO VEĆ NISU SVIRALE FAUL U NAPADU ONDA FAUL ODBRANE ILI TEHNIČKU ČOVIĆU ZBOG GLUME.MORALI SU NEŠTO DA SVIRAJU.

moma52

pre 5 godina

Kako može biti faul u napadu kada Čović dotrčava bočno i pravi floping,kao njegov otac ceo život.Međutim ,treba polagati račune za ogroman utrošen novac,a onda ih, sem, Remfroa rasture neki anonimusi sa koledža i rezervisti iz španske i nemačke lige.Limar iz Železnika je rak rana srpskog sporta i uopšte javnog života,raspiruje mržnju,a slede nam dva derbija uskoro u fudbalu i košarci.Jednostavno tako zlog čoveka treba odstraniti iz sporta za sva vremena.

NEMANJA

pre 5 godina

BIO BI FAUL DA SE COVIC NIJE POMERAO, BILA JE I SUDIJSKA GRESKA ALI NA KRAJU KADA NIJE SVITRANA NAMERNA BERONU! NEMOJ ZVEZDO DA SE LJUTIS, IDI U POSLASTICARNICU I TAMO MOZES DA ZA PARE DOBIJES KUp, DODUSE VOCNI ALI DOBRO SAD KUPU SE U ZUBI NERGLEDA AHAHAHAHAHAHAAHAH

Mole

pre 5 godina

Covke svaka ti cast rekao si celu istinu sto ove boli ali ste samo u jednom pogresili jer nema faula u napadu povuci ekipu pa neka oni onda igraju sa svojim ispostavama megom i igokeom komunisticki smdljivci.

Jovan

pre 5 godina

Ovo je iz istog miljea kao protiv Olimpije u fudbalu.Utakmica traje dok Partizan ne postigne gol, da nebi ispali iz prve lige. Trajala 113 minuta.

uzicanin

pre 5 godina

Mora biti sa obe noge na parketu ,a to Filip nije bio .Ovo je klasična tehnička za Čovića.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija