• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2019

14:37

NE MOGU VUJADIN I ŽULE BEZ MENE! Gobeljić Zvezdin do 2022. godine!

Crvena zvezda

NE MOGU VUJADIN I ŽULE BEZ MENE! Gobeljić Zvezdin do 2022. godine!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je ugovor do leta 2022. godine, saopštio je prvak Srbije


- Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je "dupla kruna - rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Zvezdin uverzalac krenuo je putem Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Milana Pavkova i Branka Jovičića, koji su ove zime takođe potpisali novu saradnju sa crveno-belima.

- Mislili su Vujadin i Žule da će ovo proći bez mene, ali sada vide da ne mogu bez mene. Šalu na stranu, uprava radi odličan posao i nadam se da će i ostali igrači produžiti ugovore. Jedva čekam da nove uspehe slavimo zajedno ispred severne tribine, kao i do sada - zaključio je Gobeljić.

Nastavkom saradnje sa Gobeljićem zadovoljan je i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Gobeljić je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da ekipa bude još bolja - poručio je Mrkela i dodao da se Gobeljić od početka dobro uklopio i doneo pozitivnu energiju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija