• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2019

19:01

(VIDEO) ZVEZDA PREŽIVELA SURDULICU! Gajić i prečka čuvaju crveno-bele!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PREŽIVELA SURDULICU! Gajić i prečka čuvaju crveno-bele!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnika iz Sudrulice u 23. kolu Superlige Srbije. Domaći tim propisno je namučio šampiona Srbije, ali se Milan Gajić potrudio da sva tri boda "krenu" put Beograda

Nije ekipa Vladana Milojevića očekivala ovakav otpor žilavih Surduličana. Naročito ne posle prethodna tri susreta ova dva rivala koji su završavani i više nego ubeljivim pobedama crveno-belih (5:0, 6:0, 5:0). Ipak, stiče se utisak da je Radnik možda bio i bolji rival ove subote.

Zvezda je krenula ofanzivno i već na samom početku pripretila preko Ebisilija koji nije imao svoje veče. Nekoliko puta se Holanđanin propisno izblamirao. Ipak, već u osmom minutu crveno-beli stižu u vođstvo. Svoj prvenac u novom klubu postigao je Milan Gajić koji se odlično snašao nakon odbijene lopte i poslao neodbranjiv šut u gol Vasiljevića.

Nastavak meča protekao je uglavnom u znaku domaćeg sastava. Raspoložen za igru bio je Igor Zlatanović koji je u 24. minutu pogodio prečku Borjanovog gola, a samo par minuta kasnije neterao je kanadskog reprezentativca da se ozbiljno pomučio kako bi odbranio šut 21-godišnjeg napadača.

Drugo poluvreme donelo je još bolju igru Radnika, a prečka se ponovo zatresla nakon udarca Ristovića u 56. minutu. Mogla je Zvezda i da kazni promašaje domaćih, ali su Pavkov i Vukanović bili neprecizni pred sam kraj meča te se rezultat nije menjao.

RADNIK - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:1)

Strelac: Gajić u 9. minutu za Crvenu zvezdu.

Stadion: FK Radnik. Sudija: Petar Piper. 

Radnik: Vasiljević – Đorđević, Milovanović, Stevanović, Pajović – Ristović,  Kojić (od 74. Pejčić) -  Stanisavljević (od 79. Stojanović), Keremeh, Danoski (od 74. Damjanović) -  Zlatanović.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Gajić – Jovičić, Čaušić – Vukanović (od 80. Vulić), Ebisilio (od 64. Ivanić), Simić (od 90. Jirka) - Pavkov.

Kraj!

90' Poslednja izmena u redovima šampiona Srbije. Slovak Erik Jirka menja Veljka Simića, a četvrti sudija je pokazao da će biti tri minut sudijske nadoknade u Surdulici.

81' Nova šansa za domaći tim. Pokušaj Ristovića ide pored gola.

80' Menja i Vladan Milojević. U igru je ušao Miloš Vulić umesto Vukanovića.

79' Poslednja promena kod Radnika. Umesto Stanisavljevića ulazi Stojanović.

74' Dvostruka izmena u redovima domaćina. Iz igre izlaze Danoski i Kojić, a na terenu su Pejčić i Damjanović.

71' Kakve dve prilike za Crvene zvezde i oba puta reaguje Pajović. Prvo je izblokirao šut Pavkova, a onda i Alekse Vukanovića. 

70' Ozbiljno prete fudbaleri Radnika, pokušao je i Danoski, ali je to bilo preslabo za Zvezdinog golmana.

68' Novi pokušaj raspoloženog Zlatanovića. Lopta je prošla pored desne stative Borjanovog gola.

64' Izmena u redovima Zvezde. Umesto Ebisilija na terenu je crnogorski reprezentativac Mirko Ivanić.

58' Prvi žuti karton kod domaćih, a dobija ga Ristović.

56' Odličan šut Ristovića iz slobodnog udarca i ponovo je prečka bila saveznik crveno-belih. Borjan nije uspeo da primiri loptu, ali ipak rezultat ostaje nepromenjen. Opasno preti Radnik.

54' Ebisilio nikako da namesti nišanske sprave. Ponovo je pokušao, ali opet pored gola. Odmah potom sudija Piper se prvi put na meču uhvatio za žuti karton i pokazao ga Nemanji Milunoviću.

48' Prvu priliku u nastavku utakmice imao je Milan Pavkov, ali je njegov šut otišao pored gola.

 

 

46' Počelo je drugo poluveme meča Radnik - Crvena zvezda.

45' Kraj prvog poluvremena meča u Surdulici. Domaći su vrlo lako mogli do izjednačenja, ali su prvo prečka, a onda i Milan Borjan spašavali šampiona Srbije. Sa druge strane siguran je bio Gajić koji je upisao svoj prvenac u crvenoč-belom dresu.

40' Pokušao je Ebisilio sa dvadesetak metara, ali njegov šut ide pored gola.

38' Mirniji period igre u Surdulici, uglavnom se igra na sredini terena, ali nijedan tim ne uspeva da uradi nešto konkretnije.

29' Ponovo odlično preti Zlatanović, ovoga puta je probao sa ivice šesnaesterca, ali je Borjan sjajnom paradom sačuvao svoj tim izjednačenja.

24' Kakva prilika za Radnik! Šutirao je Zlatanović sa nekih 25 metara, ali je sreća bila naklonjena crveno-belima. 

19' Nakon vođstva Zvezde smirila se situacija na terenu. Još uvek su gosti ti koji uglavnom prete. Radnik nije zapretio u dosadašnjem toku meča.

8' GOOOOOL! Vodi Crvena zvezda 1:0, strelac je Milan Gajić! Nakon odbijene lopte u šesnaestercu Radnika na nju je natrčao bek crveno-belih i poslao je iza leđa protivničkom čuvaru mreže!

 

 

3' Prva prilika za crveno-bele, centrirao je Veljko Simić, ali je pokušaj Lorenca Ebisilija osujetio golman Vasiljević.

1' Utakmica u Surdulici je upravo počela!

NAJBOLJI SUDIJA DONEO TEŠKU ODLUKU! Mažić napušta SRPSKI FUDBAL!

SKANDAL! Rambo Petković otvorio dušu: Tražili su mi da platim mesto na Mundijalu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija