• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2019

13:16

MUKE MILOJEVIĆA PRED PARTIZAN! Ne može da računa na dva beka, ali ima i dobrih vesti!

Crvena zvezda

MUKE MILOJEVIĆA PRED PARTIZAN! Ne može da računa na dva beka, ali ima i dobrih vesti!

Podeli vest

Malo je ostalo do sudara večitih rivala (2. mart, 18.00), najveće utakmice srpskog fudbala, a trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića muči glavobolja

Doduše i Zvezda i Partizan muče muku sa povređenim igračima. Ipak, Zoran Mirković je malo odahnuo, Danilo Pantić, verovatno ključni igrač crno-belih, bi mogao da se vrati u tim upravo na 159. večitom derbiju.

Sa druge strane, Vladan Milojević ne može da računa na dva beka Milana Rodića i Marka Gobeljića, ali ima i dobrih vesti, pošto će Dušan Jovančić, jedan od najbitnijih igrača Zvezde u veznom redu,  biti spreman za duel sa Partizanom u subotu, 2. marta od 18 časova, prenosi Telegraf.

Milan Rodić i Marko Gobeljić definitivno neće biti u stanju da igraju na derbiju. Oni vuku povrede zbog kojih su već propustili utakmicu protiv Surdulice na gostovanju, a definitivno neće biti uz stanju da pomognu ekipi na derbiju.

Ono što je dobro za Milojevića, jeste da se Milan Gajić sjajno uklopio u Zvezdinu ekipu i pruža dobre partije na mestu levog beka, tako da se odsustvo Rodića nije ni osetilo na prve dve prolećne utakmice protiv Vojvodine i Radnika iz Surdulice. Gajić je protiv Radnika bio i strelac odlučujućeg gola i već je upisao prvenac u dresu Zvezde.

Na poziciji desnog beka standardan je Filip Stojković, tako da je to jedna briga manje za Milojevićeva.

KLADIONICE OTPISALE PARTIZAN U DERBIJU! Nikad manja kvota na pobedu Crvene zvezde

"VEČITI" VEĆ KUKAJU ZA MAŽIĆEM: Veliki gubitak, proći će mnogo vremena do novog Milorada!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija