• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2019

14:20

"MARAKANA" JE MOJA KUĆA, BIĆE 2:1! Đurovski zadao nizak udarac crno-belima!

Crvena zvezda

"MARAKANA" JE MOJA KUĆA, BIĆE 2:1! Đurovski zadao nizak udarac crno-belima!

Podeli vest

Milko Đurovski je bio je miljenik "delija" , a onda su ga navijači Crvene zvezde iz duše zamrzeli kada je prešao u Partizan

Preko noći je postao omražena ličnost na "Marakani", a omiljena s druge strane Topčiderskog brda.  Ali, pred 159. večiti derbi kaže da navija za crveno-bele, i dodatno potpaljuje vatru. 

Ovaj 159. derbi se danas igra na mom stadionu, navijam za Zvezdu od malih nogu. Mnogi me mrze, ali mi nije jasno zbog čega. Nikada nisam rekao nijednu ružnu reč protiv kluba koji volim od malih nogu. Zvezda me je napravila fudbalerom, poznatim, popularnim, cenjenim i u inostranstvu. Ljudi su bili ljuti na mene. Većina mi, međutim, oprašta. Oni mlađi, sa druge strane, me i ne znaju. Ponavljam, Zvezdino sam dete! Crveno-beli su mi miliji, rođen sam u Zvezdinom dresu - rekao je za Žurnal Đurovski. 

Propustiće spektakl na Marakani, Đurovski.

- Da sam danas u Srbiji, otišao bih na zapadnu tribinu. Da sam klinac - pravac sever! 

Prognozirao je i rezultat. 

- Mislim da će biti 2:1 za Zvezdu.  Zvezda igra dobro, mada se u derbijima nikad ne zna. Crveno-beli su favoriti na papiru, ali se fudbal igra na terenu i tu padaju sve teorije i statistike u vodu, kad se lopta zakotrlja. Favoriti često gube, sećam se mojih vremena - istakao je Đurovski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bugi

pre 5 godina

Smaracu aloo koga ti zanimas i tvoje prognoze imas svoju drzavu .bolje da si zavrsio skolu na Novom Beogradu Masinski Centar 1 Maj 1977 generacija.

Sale

pre 5 godina

Vidim kako cenis "svoju kucu"! Ti si i Slovenac i tamo neki Makedonac, sada SEVERNI, i ne znam sta si jos? Ti si iz Tetova, a tamo su sada Siptari. Zasto ne zivis tamo? Kao Zvezda, pa Partizan.... O cemu ti pricas? Idi gledaj Skendiju, Renovu, Vardar i tamo prosipaj "pamet".

Red Devils85

pre 5 godina

Marakano moja rano,a nekada smo ti nosili slike tvoje.Mi carapani smo imali karikaturu Milka Djurovskog nosili,sve do Verone,kada smo ispali Milko dobio crveni karton,Bane moj drug pokojni je bacio tada Milka.Posle nas izdao,ali bio je ljubimac severa.

petar

pre 5 godina

Sto se grbo rodi vreme ne ispravi. Ostao je rastrzan, neodmeren, plahovit. Te osobine su loše. Njihovi nocioci nicu omiljeni. Donosio si pogrešne odluke, sada kusaš odgovarajuće rezultate.

FRONT

pre 5 godina

Severnomakedonac, ajde u Severnu Makedoniju pa pricaj kako vise volis Severni Vardar od Jugozapadnog Pelistera semenkaru jedan.Koga zabole k... koga ti vise volis.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17