• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

21:34

"DELIJE", SRUŠITE REKORD! Zvezda zove navijače na meč sa Zemunom!

Crvena zvezda

"DELIJE", SRUŠITE REKORD! Zvezda zove navijače na meč sa Zemunom!

Podeli vest

"Večiti" derbi (1:1) je i ovaj put, po tradiciji, predstavljao magnet za publiku, pa su navijači Crvene zvezde drugi meč uzastopno oborili rekord kad je poseta na prvenstvenim susretima ove sezone u Ljutice Bogdana u pitanju

Duel koji je sa tribina pratilo više od 38.000 gledalaca, predstavljao je i svojevrsnu najavu rođendanskog slavlja zakazanog za subotu od 18 časova kad će Crvena zvezda dočekati Zemun u 26. kolu Superlige.

Utakmicu crveno-belih protiv Vojvodine sa tribina stadiona "Rajko Mitić" pratilo je 22.364 osobe, čime je oboren jesenji rekord po poseti koji je ostvaren 15. septembra protiv Radnika, kad je pobedi rezultatom 6:0 svedočilo 13.120 gledalaca.

Foto: Starsportphoto

 

Imajući u vidu da je za susret sa timom iz Gornje varoši zakazana i proslava 74. rođendana Crvene zvezde, pred zvezdašima je izazov da i treći uzastopni put postave rekord, a dodatni motiv svakako je simbolična cena ulaznica. Кarte za sve tribine prodavaće se po ceni od 100 dinara i kompletan prihod biće doniran u humanitarne svrhe.

Foto: Starsportphoto

 

U slučaju da zvezdaši još jednom obore rekord, crveno-beli bi mogli da u samo tri susreta stignu do šestocifrenog broja gledalaca. Iz posete na prethodne dve utakmice odigrane u Ljutice Bogdana jasno je da je crveno-bela publika rešena da, kao i do sad, bude vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića na putu do odbrane šampionskog trona o čemu svedoči podatak da je u dva prolećna susreta Zvezdu bodrilo 60.364 gledaoca, dok je deset jesenjih susreta sa tribina ispratio 76.421 navijač.

Кad se sve sabere, dovoljno razloga da zvezdaši još jedno subotnje popodne provedu na našem najvećem stadionu i daju svoj doprinos na putu do ostvarenja novih rekorda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija