• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

19:40

SPEKTAKL U NAJAVI! Marin zove zvezdaše na "Marakanu"

Crvena zvezda

SPEKTAKL U NAJAVI! Marin zove zvezdaše na "Marakanu"

Podeli vest

"Zvezdaši" sa nestrpljenjem očekuju subotu, 18 časova, kada je zakazana velika proslava 74. rođendana kluba. Vezista crveno-belih Marko Marin poziva navijače da u što većem broju dođu na "Marakanu" i uveličaju slavlje

Klub iz Ljutice Bogdana odlučio je da simboličnom cenom (100 dinara) dozove navijače na stadion. Pored toga što crveno-beli slave rođendan, pokušaće da pobedom (ili nerešenim rezultatom) stignu do 51. meča bez poraza što bi bio novi rekord domaćeg prvenstva.

- Srećan sam što ćemo zajedno proslaviti rođendan, Zvezda je klub sa bogatom istorijom i dugom tradicijom i zaslužuje pravi spektakl u subotu. Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji, a uveren sam da će i ovog puta prevazići sebe. Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upotpunimo slavlje i da atraktivnim potezima i lepim golovima ostvarimo pobedu i donesemo radost našim navijačima. Cene ulaznica su simbolične, sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe i to je još jedan razlog da u subotu svi dođete na Marakanu – rekao je Marin.

Vezista nije mogao da odabere bolju najavu nego spektakularan gol koji je postigao u 25. kolu protiv Mladosti u Lučanima za 3:1.

- Lep gol, drago mi je da sam ga postigao samo kako bih potvrdio dobru igru i pobedu ekipe. Dobro smo izgledali na terenu i, što je najvažnije, ostvarili smo pobedu. Idemo korak po korak ka svom cilju – osvajanju šampionske titule. Izjednačili smo rekord, na korak smo od toga da se upišemo u istoriju. Za to ćemo se takođe svi boriti u subotu i zato vas čekamo na Marakani – poručio je Marin.

OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Saša Ćurčić imao dogovoren transfer u Zvezdu, ali...

"MALI LAŽOV, NAKAZNI GOLMAN CRVENE ZVEZDE B"! Brutalan odgovor na uvrede čuvara mreže Radničkog!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija